Tidligere webinar – Effektfuld teamudvikling

Et webinar til dig, der ønsker at blive en bedre leder i udvikling af teams og arbejdsfællesskaber, der skaber høj effekt og trivsel

Er du optaget af at skabe effektfulde teams og produktive relationer? Vil du gerne blive bedre til at arbejde med den menneskelige og relationelle del af teamledelse? Ønsker du at blive bedre til at håndtere konflikter i teams og stå stærkere, når der opstår uhensigtsmæssige dynamikker?

MacMann Berg har i samarbejde med chefkonsulent Lena Uldall, certificeret teamcoach fra USA, designet en teamcoach uddannelse, hvor du træner kunsten at stille kraftfulde spørgsmål i praksis  med henblik på at udvikle effektfulde teams og arbejdsfællesskaber i din organisation.

På dette gratis webinar gav vi deltagerne en forsmag på uddannelsen ”Effektfuld teamudvikling”. Vi introducerede grundantagelserne og lavede nedslag på et par af uddannelsens praktiske metoder.

Vi udfoldede:

  • Hvorfor er det vigtigt at arbejde med relationer og processer i teams – også i lyset af Covid19?
  • Hvordan kan vi forstå effektfuld teamudvikling ud fra emotionel, social og system intelligens?
  • Eksempler på øvelser og metoder fra uddannelsen

Målgruppe

Webinaret henvendte sig til erfarne ledere af medarbejder- eller lederteams, proces-, udviklings- og organisationskonsulenter og andre, der ønsker at videreudvikle egne kompetencer i at skabe effektfulde team og arbejdsfællesskaber.

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook. Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks nederst i højre hjørne.