Webinar

Mangler du inspiration? Bliver du forstyrret i dit tankespind? 

På denne side finder du spændende webinarer, der sætter tankerne igang og byder på nye muligheder.

Kom med og bliv inspireret af aktuelle og spændende tematikker.

Målgruppe

Webinarerne er for dig, der arbejder med eller interesserer dig for ledelse. For alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Kom og bliv inspireret. Tag gerne dine ledelseskollegaer med, og mød andre der ligesom du gerne vil gøre god ledelse endnu bedre.

Tilmelding

Det er gratis at deltage på vores webinarer.

Vi har kaffe på kanden og en bid brød på bordet en halv time før start. Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter eller de andre deltagere.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gøre på mail: [email protected]

Adresser

Webinarerne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 C, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps

Vil du ikke gå glip af næste webinar?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at trykke “Modtag nyhedsbrev” nederst i højre hjørne. Hold øje med sociale medier for aktuelle arrangementer.