Webinar

Mangler du inspiration? Bliver du forstyrret i dit tankespind? På denne side finder du spændende webinarer, der sætter tankerne igang og byder på nye muligheder.

Kom med og bliv inspireret af aktuelle og spændende tematikker.

Målgruppe

Webinarerne er for dig, der arbejder med eller interesserer dig for ledelse. For alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Kom og bliv inspireret. Tag gerne dine ledelseskollegaer med, og mød andre virtuelt, der ligesom du gerne vil gøre god ledelse endnu bedre.

Tilmelding

Det er gratis at deltage på vores webinarer. Når du har tilmeldt dig vil du modtage en bekræftelse på mail. 1-3 dage før webinaret vil du modtage en ny mail fra os med flere detaljer og linket til det virtuelle møderum hvorfra webinaret vil blive afholdt. Vi anbefaler, at du logger ind 10 minutter før såfremt, at der skulle være tekniske problemer eller hvis du har lyst til at hilse på de andre deltagere.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gøre på mail: str@macmannberg.dk


Vil du ikke gå glip af næste webinar?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at trykke “Modtag nyhedsbrev” nederst i højre hjørne. Hold øje med sociale medier for aktuelle arrangementer.

Blogindlæg

"Jeg fortryder intet og savner ikke noget fra spørgeskemaet”, Michael Kaas-Andersen, direktør ZBC (2020)

Tak til alle - for et mærkeligt, vildt og lærerigt 2020

På denne side kan du finde slides fra webinaret, som vi håber kan inspirere jer i jeres videre udvikling af effektfulde teams