Tidsskrift: Relationel Praksis

Gratis tidsskrift om ledelse & organisationsudviklingRedaktionsgruppen bag dette relationel praksis kommer alle fra virksomheder, der netop arbejder med relationel praksis: Charlotte Dalsgaard fra Harbohus, Maja Loua Haslebo fra Haslebo & Partnere, Carsten Hornstrup fra MacMann Berg (nu Hornstrup & Partners) og Marianne Kølle fra Forlaget Mindspace.

E-tidsskriftet Relationel Praksis handler om ledelse og organisations-udvikling, der trækker på inspiration fra det socialkonstruktionistiske, systemiske, anerkendende og narrative tankegods, som er velkendt i mange danske organisationer.

Ambitionen for tidskriftet er at give en mangfoldighed af stemmer mulighed for at dele deres inspiration og erfaringer med relationel praksis. Det er således et tidsskrift fra praktikere til praktikere; ledere, konsulenter, medarbejdere og andre, som arbejder med at udvikle egen og andres hverdagspraksis.

Til fælles har stemmerne dog, at de vægter samskabelse gennem sproget højt og sigter mod at engagere så mange aktører som muligt i skabelsen af en fælles ønskværdig fremtid

E-tidsskriftet Relationel Praksis udgives af Forlaget Mindspace. Det udkommer 4 gange årligt med cirka 50 sider per nummer.
Du kan gratis læse tidsskriftet online, downloade eller printe det eller sende det til en kollega eller ven.

Klik ind på forlaget mindspace og tegn et GRATIS abonnement

Læs det nyeste nummer af Relationel Praksis her