Tilmeld dig

Tilmelding til MacMann Bergs uddannelser, forløb, morgenmøder, workshops, netværk m.m.

Udfyld nedenstående og tilmeld dig det ønskede arrangement eller uddannelse. Vær opmærksom på, at du modtager en bekræftelse straks efter din tilmelding. Du modtager også en mail nogle dage før arrangement eller uddannelsesstart.

Venteliste

Hvis du ønsker at komme på en venteliste til et optaget hold eller arrangement, skal du i kommentarfeltet angive at du ønsker at komme på en venteliste. Skriv hvilket arrangement eller uddannelse du ønske at komme på, og angiv også dato og klokkeslæt for din tilmelding, så vi kan tage fra ventelisten i den rigtige rækkefølge.

Nyhedsbrev

Følg med i vores nyeste tiltag, morgenmøder, Masterclass, arrangementer eller uddannelser. Vi sender et nyhedsbrev 8-10 gange om året.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på den orange knap “Modtag nyhedsbrev” nederst på siden. Du kan med fordel bruge din private mailadresse, da vi har erfaring med, at en del organisationer fanger nyhedsmails i deres spamfiltre.

Ønsker du at gøre din uddannelse kompetencegivende?

Skriv ‘ECTS’ i kommentarfeltet ved din tilmelding, hvis du ønsker, at gøre ’Systemisk leder- og konsulentuddannelse’ eller uddannelsen ‘Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling’ kompetencegivende med 10 ECTS-point. Det koster 8.000 kr. i tillæg til uddannelsesprisen.

Tilmeld dig herunder:

Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling
Effektfuld teamudvikling
Leder- og konsulentuddannelse