Tilmeld dig

Tilmelding til MacMann Bergs uddannelser, forløb, morgenmøder, workshops, netværk m.m.Udfyld nedenstående og tilmeld dig det ønskede arrangement eller uddannelse. Vær opmærksom på, at du modtager en bekræftelse straks efter din tilmelding. Du modtager også en mail nogle dage før arrangement eller uddannelsesstart.

Venteliste

Hvis du ønsker at komme på en venteliste til et optaget hold eller arrangement, skal du i kommentarfeltet angive at du ønsker at komme på en venteliste. Skriv hvilket arrangement eller uddannelse du ønske at komme på, og angiv også dato og klokkeslæt for din tilmelding, så vi kan tage fra ventelisten i den rigtige rækkefølge.

Nyhedsbrev

Følg med i vores nyeste tiltag, morgenmøder, Masterclass, arrangementer eller uddannelser. Vi sender et nyhedsbrev 8-10 gange om året.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på den orange knap “Modtag nyhedsbrev” nederst på siden. Du kan med fordel bruge din private mailadresse, da vi har erfaring med, at en del organisationer fanger nyhedsmails i deres spamfiltre.

Sparringsklippekort

Ønsker du at tilkøbe sparringsklippekort til kr. 10.000 (som omtalt i uddannelsesbeskrivelsen), bedes du ved din tilmelding anføre dette i kommentarfeltet.

Tilmeld dig herunder:

Blogindlæg

"Jeg fortryder intet og savner ikke noget fra spørgeskemaet”, Michael Kaas-Andersen, direktør ZBC (2020)

Tak til alle - for et mærkeligt, vildt og lærerigt 2020

På denne side kan du finde slides fra webinaret, som vi håber kan inspirere jer i jeres videre udvikling af effektfulde teams