Uddannelser

Som leder og konsulent har du retten og pligten til at lede og understøtte processer, der skaber både retning og resultaterPå vores lederuddannelser fokuserer vi på at koble teori og praksis på en måde, der skaber organisatorisk værdi. Som undervisere kommer vi derfor på besøg i din organisation, for netop at skabe den bedste kobling mellem uddannelsen og den virkelighed de erhvervede kompetencer skal anvendes i. Tilsvarende gør vi meget ud af træning – også af adfærd og resultatskabelse. Alt sammen ud fra et systemisk mindset. På den måde er vores uddannelser i høj grad også en dannelsesrejse og et vigtigt element i forhold til at øge transferværdien af den lederuddannelse du gennemfører. Læs mere om de forskellige lederuddannelser her. Tøv ikke med at kontakte os for en videre snak om dine og organisationens behov.

Åbne uddannelser

Få jord under neglene, når du selv skal i gang med teorier og metoder på vores åbne uddannelser. Deltag sammen med ledere og konsulenter fra andre brancher, virksomheder og organisationer, og lær af deres erfaringer og udfordringer.

Skræddersyede uddannelser

Vil I som større eller mindre gruppe af ledere, konsulenter eller medarbejdere blive dygtigere sammen? Dygtigere til at fungere som organisation, håndtere konflikter eller noget helt andet. Som virksomhed eller organisation får I skræddersyet uddannelser efter jeres behov.

Har du forslag til andre uddannelser end dem, der er nævnt her på siden, eller ønsker du yderligere information om den enkelte uddannelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med en af vores konsulenter om vores øvrige uddannelser og om din virksomheds ønsker og behov.

Blogindlæg

"Jeg fortryder intet og savner ikke noget fra spørgeskemaet”, Michael Kaas-Andersen, direktør ZBC (2020)

Tak til alle - for et mærkeligt, vildt og lærerigt 2020

På denne side kan du finde slides fra webinaret, som vi håber kan inspirere jer i jeres videre udvikling af effektfulde teams