Uddannelser

Praksisnære uddannelser med teoretisk tyngde og stort fokus på organisatorisk værdiskabelse. Du kan nu vælge at gøre vores åbne uddannelser kompetencegivende med op til 10 ECTS-point.

På vores lederuddannelser fokuserer vi på at koble teori og praksis på en måde, der skaber organisatorisk værdi. Derfor gør vi meget ud af træning og feedback undervejs på uddannelsen. Ligesom vi som undervisere kommer på besøg i din organisation, for at skabe den bedste kobling mellem uddannelsen og den virkelighed de erhvervede kompetencer skal anvendes i. Med afsæt i systemisk teori og praksis er vores uddannelser i høj grad også en dannelsesrejse. Det handler ikke blot om at være leder eller konsulent. Det handler også om det at være menneske.

Er eller skal du i gang med en diplomuddannelse i ledelse, kan du nu også gøre begge vores uddannelser kompetencegivende med op til 10 ECTS-point for to valgfrie moduler. Hver uddannelse kan tælle for to valgmoduler. Det kræver, at du laver en mindre skriftlig opgave og går til eksamen – mod en mindre ekstra betaling for eksamen og vejledning.

Du kan også vælge at gennemføre din uddannelse uden eksamen og ekstrabetaling. Valget er dit.

Læs mere om de forskellige lederuddannelser og muligheder her.

Ud over åbne uddannelser laver vi også skræddersyede uddannelser målrettet jeres specifikke behov og udfordringer.  Tøv ikke med at tage fat i os for en uforpligtende videre snak om dine og organisationens behov og spørgsmål.

Har du forslag til andre uddannelser end dem, der er nævnt her på siden, eller ønsker du yderligere information om den enkelte uddannelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med en af vores konsulenter om vores øvrige uddannelser og om din virksomheds ønsker og behov.