Tidligere deltagere siger…

Her kan du læse uddrag fra evalueringer fra tidligere deltagere på en af MacMann Bergs specialdesignede medarbejderuddannelser

Ved interne specialdesignede forløb er evalueringerne anonyme.

 

Følgende vurderinger er fra et forløb i 2014 for Bostøtten i Tønder Kommune:

”Udbytterig og rigtig god investering for organisationen – giver kompetence engagerede medarbejdere.”

”Spændende . Underviser er velforberedt – gruppen er i gode hænder.”

”Teori ville være kedeligt og ikke hænge fast, hvis det ikke var krydret med historier fra praksis – dét er Jørgen god til.”

”Et fantastisk forløb!
Totalt øjenåbner i forhold til de redskaber vi har fået at arbejde med. Kan virkelig bruges i boenhederne. Jørgen har i den grad formået at fange os i sine fremlæggelser. Jeg er blevet klogere på mange ting.”

“Jeg har fået mest ud af domæneteorien for jeg kan se nu, hvor vigtigt det er, at man taler ud fra det samme. Har også fået meget ud af coaching – det er virkeligt noget, der bliver brugt i hverdagen.”

”Har fået kendskab til en masse nye teorier og metoder, som jeg glæder mig til, at vi/jeg kan bruge og få glæde af i vores videre arbejde. Stille de rigtige spørgsmål og være nysgerrige! Undervisningen har været en god blanding af oplæg og opgaver.”

”Det har været både personligt og fagligt udviklende – specielt også for kollegagruppen som helhed. Vi er vokset og vil løbende vokse med de metoder vi nu har fået med i rygsækken.”

”Er blevet bedre til at tjekke op på, om jeg forstod besked eller det sagte rigtigt. Jeg er hooked på at bruge metoderne. Håb om bedre personalemøde på grund af gode værktøjer til at gribe det anderledes an.”

”Jeg har fået mest udbytte af de fire domæner (domæneteorien) og reflekterende teams. Det er redskaber til vores fremtidige samarbejde og har givet vores team en forståelse af hinanden samt en nysgerrighed og respekt for hinanden. Har troen på et godt samarbejde fremover.”

”Et kæmpe udbytte – har fået arbejdsglæden tilbage!

Uddannelsesforløbet har lige fra den første dag hjulpet mig/os, teamet, til at blive bedre til at rumme hinanden, blive mere nysgerrige på hinanden osv. Vi har fået et psykisk godt arbejdsmiljø tilbage. Teorien om autopoiese og selvreference har været en stor hjælp.”

”Jørgen har været rigtig god til løbende at tilpasse indhold og kontekst til vores aktuelle virkelighed. Det har given en stor selvindsigt og givet mig øgede kommunikative kompetencer og forståelse for andres måde at handle på. Det giver forhåbentlig et mere frugtbart og produktivt samarbejde i organisationen. Og jeg er blevet bedre til at navigere i forandringer.”