Uddannelser & kurser

Hvad er en tilpas forstyrrelse for dig?
Ledere og konsulenter har retten og pligten til at lede og understøtte ønskværdige forandringsprocesser. MacMann Berg ser ledelsen som centrale kulturskabere for organisationen, og lederudvikling og lederuddannelse bliver derfor et centralt element i enhver organisationsudvikling.
Vi tilbyder både åbne og specialdesignede systemiske lederuddannelser, samt korterevarende uddannelser, der kan rekvireres internt. Alle er målrettet mod ledere og konsulenter i private, offentlige og frivillige organisationer og beregnet til deltidsstudier.

Åbne uddannelser

På vores åbne uddannelser deltager du sammen med personer fra forskellige brancher, virksomheder og organisationer, og indholdet på uddannelserne er forudbestemt.

Specialdesignede uddannelser

Vores specialdesignede uddannelser købes af og skræddersyes til virksomheder og organisationer. Forløbene målrettes større eller mindre grupper af ledere, konsulenter eller medarbejdere eller hele organisationer.

Kurser

Vi tilbyder korterevarende uddannelser inden for kommunikation, ledelse og organisationsudvikling.

Alle vores kurser rekvireres som interne, skræddersyede forløb til din virksomhed/organisation, forening, ledergruppe eller netværk.