Mission og vision

Mission

MacMann Bergs mission er at arbejde med ledere og deres organisationer ud fra et systemisk grundlag og gennem fokus på organisations- og forretningsudvikling bidrage til et bedre samfund og arbejdsliv.

Vision

MacMann Bergs vision er at være kendt og anerkendt som:

  • Dagsordensættende indenfor systemisk baseret ledelse, organisations- og forretningsudvikling – så arbejdet bliver værdiskabende og anvendelig i alle typer af virksomheder og organisationer.
  • En attraktiv samarbejdspartner der arbejder for et balanceret forhold mellem menneskers og virksomhedernes trivsel og udvikling.

Vores daglige fokus er…

  • At arbejde med vores kunder på en sådan måde, at de oplever sig hjulpet og derfor omtaler os positivt over for andre, der ikke er kunder hos os endnu.
  • At møde hinanden på en sådan måde, at vi glæder os til at komme på arbejde hver dag og er stolte over at fortælle, hvor vi arbejder.

Statement

Nye tanker – nye muligheder!

Vi har valgt “Nye tanker – nye muligheder” som vores statement i MacMann Berg, fordi dette statement i koncentreret form indeholder vores grundlæggende systemiske tænkning og praksis.

Når vi arbejder med at udvikle bedre ledelse og mere værdiskabende organisationer, skal det give organisationen og aktørerne nye handlemuligheder. Organisationsudvikling er ledelsesudvikling – og omvendt. Skal vi udvikle nye praksisser og muligheder i morgen, må vi tænke og handle anderledes end i går og i dag. Vi må stille nye spørgsmål, der inviterer til nye perspektiver, som muliggør, at vi kan tænke det utænkelige. Nye tanker – nye muligheder.