Vi benytter Cookies

Som de fleste andre websites i Danmark, så gør vi på macmannberg.dk brug af cookies. Til at analysere og optimere websitet på baggrund af, hvordan hjemmesiden bliver fundet og brugt. Læs mere om, hvad en cookie er, hvilke macmannberg.dk gør brug af, og hvordan du kan undgå cookies.

Ved at benytte macmannberg.dk accepterer du, at vi benytter cookies. De cookies vi benytter er helt ufarlige, og vil blive beskrevet længere nede.

Hvad er en cookie?

En cookie er en meget lille tekstfil, som automatisk leveres af et website, når det besøges, og som gemmes på din computer, tablet eller smartphone. Når du efterfølgende besøger det samme website fra samme computer eller enhed, sendes de oplysninger, som er lagret i cookien til websitet.

En cookie er 100% ufarlig, og kan ikke sprede virus eller lignende. De oplysninger vi lagrer i cookies er anonyme, og kan ikke forholdes til dig som person, men kun i anonym form til den computer eller enhed, som cookien er lagret på.

Hvilke cookies bruger macmannberg.dk?

Macmannberg.dk bruger 3. parts cookies fra Google Analytics til at måle og analysere den måde, som websitet benyttes, bl.a. i form af hvilke sider der ses, hvor længe man befinder sig på websitet, og hvordan man fandt vej ind til websitet.

Derudover gør macmannberg.dk brug af 3. parts cookies fra Facebook, AddThis, Google, LinkedIn og Twitter, da der på blogsider er lavet en integration mellem macmannberg.dk og disse sociale medier, så brugeren nemt kan dele artiklerne.

Hvordan undgår eller sletter jeg cookies generelt?

Ønsker du at slette de cookies, som macmannberg.dk lagrer på din computer eller enhed, skal du under internetindstillinger i din browser, finde vej til det sted, hvor de avancerede cookieindstillinger håndteres. Her tilføjes https://macmannberg.dk til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Hvis du helt generelt sætter din browser op til at afvise cookies, skal du dog være opmærksom på, der kan være funktioner på andre hjemmesider, der ikke virker.

Herunder finder du guides til at slette cookies fra de mest almindelige browsere:


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig indsendelse af formularer på vores domæne og subdomæner.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og virksomhedsnavn. Det sker udelukkende, når du aktivt udfylder en formular på vores hjemmeside, på Facebook eller på LinkedIn.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [[email protected]]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.