Danmarks Indsamling

MacMann Berg støtter Danmarks Indsamling - gør du?

Vi har de seneste mange år troligt støttet Danmarks Indsamling, som finder sted i begyndelsen af året og sendes på TV. Vi støtter det, fordi vi mener, at nogen har brug for hjælp. Vi opfordrer vores mange kunder og samarbejdspartnere til at bidrage.

MacMann Berg har valgt at bruge 1% af vores omsætning på at støtte mennesker i nød – gennem Danmarks Indsamling og andre projekter. Vi vil gerne – igen – give den inspiration videre med en kærlig opfordring til dig om at gøre det samme

I januar 2013 var MacMann Bergs CSR ansvarlige Steen Ridder i Kenya, hvor han sammen med Mellemfolkeligt Samvirke besøgte en række projekter. En stærk oplevelse, der synliggjorde de ekstreme behov for fortsat hjælp og de synlige successer, hjælp giver. Steens oplevelser fra turen kan læses HER.

Her er lidt flere billeder fra turen – det lyser ud af kvinderne, den stolthed de har ved selv at tjene deres egne penge!

SteenTaveta_(7_of_8)SteenTaveta_(6_of_8)

Vi er godt klar over at vi ikke kan redde hele verden. Men vi kan gøre en indsats – stor som lille. Det nytter, glæder og skaber bedre liv for andre – og for os selv.