Internationale samarbejdspartnere

Nyenrode Business University

Universitetet i Holland er en af MacMann Bergs tætte samarbejdspartnere, hvor igennem vi tilbyder flere unikke samarbejdsmuligheder for vore kunder.

Nyenrode er en af Europas førende Business Schools, og har i praksis gennem mere end 60 år haft fokus på at udvikle og skabe fremtidens ledere – gennem en meget tæt kobling mellem teori og praksis. Nyenrode er startet som et ledertalentudviklingsprogram initieret at de store hollandske koncerner KLM, Akzo, Unilever, Shell og Philips – fordi det etablerede uddannelsessystem ikke levede op til deres krav om værdiskabende ledelse.

For 25 år siden fik Nyenrode Universitetsstatus og ligger (2009) ranket som nr. 1 blandt alle verdens universiteter og business schools i forhold til effektfuld talentudvikling af ledere.

Sammen med Nyenrode Business University kan vi tilbyde specialdesignede forløb med ophold på universitets fantastiske campusområde uden for Amsterdam, og der trække på en lang række undervisningsressourcer inden for ledelse, organisationsudvikling, talentudvikling og forskning baseret på et social konstruktionistisk grundlag. Vi kan også trække professorer og undervisere til Danmark afhængigt af, hvad der vil skabe mest værdi. Samarbejdet er unikt og adgangsgivende til en af Europas førende business schools.

The Taos Institute
Funderet i de socialkonstruktionistiske teorier og idéer er The Taos Institute blevet stiftet i 1991 af Kenneth Gergen og en række ligesindede. Instituttet er et fællesskab af undervisere, teoretikere og praktikere, der er optaget af de sociale processer, som er essentielle for konstruktionen af mening, viden og menneskelig værdi. Herunder Gervase Bushe, Frank Barrett og David Cooperrider.

Taos Institute arbejder på at nå deres mål om at udforske, udvide og udbrede idéer og praksis, der kan fremme kreative, anerkendende og samskabende processer bl.a. gennem konferencer, workshops, publikationer, nyhedsbreve og et Phd. program. Thomas Johansen og MacMann Berg er blevet inviteret til at indgå i dialogen og være med til at dele og udvikle praksis og visioner for fællesskabet som “Associate of The Taos Institute”.

Jody Gittell
Professor of Management and Director of the Relational Coordination Research Collaborative and Acting Faculty. Director of the MIT Leadership Center, US. Jody Gittell arbejder med relationel koordination. Dette skal forstås som en gensidig forstærkende interaktionsproces mellem kommunikation og relationer – med det formål at øge en integreret opgaveløsning.

Gergen, Kenneth

Kenneth Gergen er professor i psykologi ved Swarthmore College, USA, og en af socialkonstruktionismens grundlæggere. Han er leder af The Taos Institute og har ofte undervist på MacMann Bergs uddannelser og Masterclases. Gergen har været inviteret til Danmark af MacMann Berg adskillige gange i forbindelse med seminarer og foredrag om systemisk ledelse.

Barge, Kevin

Kevin Barge er professor i Speech Communication ved Department of Communication, Texas A&M University, USA. Kevin Barge har primært forsket i ledelse og sprog ud fra en systemisk konstruktionistisk tilgang. MacMann Berg har ofte brugt Kevin Barge som underviser på vores uddannelser og Masterclasses.