Danske samarbejdspartnere

Læs her om vores danske samarbejdspartnere:

Institut for ledelse og forvaltning – Professionshøjskolen Metropol

Center for Ledelse og Forvaltning – Professionshøjskolen Metropol og MacMann Berg har indgået en partnerskabsaftale om samarbejde vedrørende  (DIL) og Diplom i offentlig Ledelse (DOL). Hos Center for Ledelse og Forvaltning Metropol samles viden om praktisk operationel ledelse med den nyeste teori og forskning om ledelse i kurser og uddannelser for ledertalenter, driftsledere og topledere. Ligesom MacMann Berg har Center for Ledelse og Forvaltning et konstruktionistisk udgangspunkt, og er i stand til at udvikle og gøre brug af perspektiver, teorier og metoder, der passer til den konkrete opgave og situation. Samarbejdet giver mulighed for at gør MacMann Bergs specialdesignede forløb til kompetencegivende uddannelser med ECTS-points.

Mindspace

Forlaget Mindspace er et dansk fagbogsforlag, der udgiver praksisrettede kvalitetsbøger inden for psykologi, filosofi og pædagogik til professionelle og studerende. Forlaget udgiver især bøger inden for blandt andet systemisk tænkning og praksis, socialkonstruktionisme og AI – Appreciative Inquiry. Vi samarbejder med Mindspace om bidrag til tidsskriftet Relationel Praksis og er desuden i en løbende dialog om udgivelse af udenlandske bøger på dansk.

Dansk Psykologisk Forlag
Dansk Psykologisk Forlag har udgivet MacMann Bergs to seneste bøger Systemisk Ledelse – den refleksive partner og Strategisk Relationel Ledelse – Systemisk ledelse af effektulde forandringer. Forlaget udgiver desuden en lang række bøger fra nogle af de originale bidragydere, herunder Kenneth Gergen og Barnett Pearce.