Rasmus Rossel

Rasmus Rossel Stilling: Chefkonsulent, Cand.scient.pol.
Direkte: +45 8676 1344
Mobil: +45 6177 7543
Email: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rasmus-hancke-santos-rossel/

Rasmus har omfattende erfaring som konsulent, rådgiver, leder og underviser inden for kerneområderne organisationsudvikling og forandringsprocesser. Hans spidskompetencer er det tværgående samarbejde, gruppe og teamsamtaler samt design, implementering og facilitering af forandrings- og udviklingsprocesser.

Rasmus arbejder både for offentlige og private virksomheder og har været projektleder på en række store forandrings- og udviklingsforløb. Typisk med afsæt i en aktionslæringstilgang med fokus på at udvikle individuelle og organisatoriske kompetencer, der skal understøtte de strategiske intentioner.

Han har et skarpt strategisk blik på den organisatoriske kontekst og bliver derfor ofte brugt som strategisk rådgiver, konsulent og underviser for ledere i forandrings- og strategiprocesser samt som udvikler af større eller mindre organisationsudviklingsforløb.

En af hans styrker er facilitering af tværgående udviklingsprocesser. Her er afsættet typisk at udvikle ledergruppen i konteksten af strategiske indsatser.

Rasmus er en dygtig formidler, der formår at skabe gode læringsmiljøer med fokus på at få det lærte til at leve i praksis.

Rasmus er særlig stærk i det tværgående samarbejde, relationel koordinering og relationel kapacitet. Han har øje for den værdiskabende team – og gruppeudviklingssamtale, hvor han ser ledelses- og medarbejderudvikling i et strategisk perspektiv. Derudover er Rasmus grundet sin store erfaring stærk i facilitering af storgruppeprocesser, workshops, udviklingsprocesser mv. samt undervisning og træning inden for ledelse og coaching.

Find Rasmus på LinkedIn.

Erhvervserfaring
  • Chefkonsulent og partner Joint Action (2016-2019)
  • Administrerende direktør i LEAD – Enter Next Level (2014-2016)
  • Business Manager, leder og chefkonsulent ved Rambøll Management Consulting Attractor (2008-2016)