Mia Rasmussen

Mia Rasmussen Stilling: Social Media Manager
Direkte: +45 8676 1344
Email: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mia-rasmussen-657981142/

Social Media Manager

Som ansvarlig for MacMann Bergs kommunikation og sociale medier er det Mias opgave at formidle og skabe opmærksomhed omkring MacMann Bergs vision, mission og konkrete opgaver, således at vores idéer og fortællinger når ud til vores interessenter og følgere på de digitale platforme.

MacMann Bergs tilstedeværelse på de sociale medier er et udtryk for et ønske om at sprede vores viden, inspiration og aktiviteter, som alle kredser om vores omdrejningspunkt – nemlig at give indsigt i vores overordnet formål at skabe bæredygtige organisationer og virksomheder gennem bedre ledelse. Vi deler, hvad der interesserer os, hvad der rører sig inden for ledelse i øjeblikket, samt hvad vi mener, der er essentielt for en velfungerende organisation eller virksomhed.

Mia har en bachelor i International Virksomhedskommunikation med engelsk er i gang med sin kandidat Corporate Communication på Aarhus Universitet. Herfra har hun en række kommunikative færdigheder med i rygsækken, som gør hende til en kompetent kommunikationsmedarbejder, der kan formidle MacMann Bergs formål gennem inspirerende, visuelle og fangende koncepter via de sociale medier. Hun har kompetencer inden for både det interne og eksterne aspekt af en organisation, hvor hun derfor kan relatere MacMann Bergs viden til, hvad der er relevant for vores følgere og sætte det i et perspektiv af, hvad der fungerer i praksis.

Derudover er det Mia, som hygger om vores gæster og kursister under diverse uddannelsesdage og morgenmøder hos MacMann Berg i Graven.