Lisbeth Qvortrup

Lisbeth Qvortrup Stilling: Chefkonsulent
Direkte: +4586761344
Mobil: +4526223133
Email: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lisbeth-qvortrup-13551311/

Lisbeth har 30 års erfaring fra skoleverden, hvor hun i 12 af dem har været leder. Hun har gennem de sidste 10 år fungeret som mentor og sparringspartner for ledere og har afholdt kurser for skoleledere. Desuden har hun erfaring fra bestyrelsesarbejde. Dette har givet Lisbeth en bred vifte af kompetencer inden for blandt andet personaleledelse, læringsledelse, strategisk ledelse, kompetenceudvikling og forandringsledelse, som alt sammen har klædt Lisbeth på til at stå i spidsen for både små og store udviklingsprocesser.

For Lisbeth er det vigtigt at udvikle sig og blive dygtigere, hele tiden. Det afspejles i de mange efteruddannelser Lisbeth har i bagagen. Hun har blandt andet en proceskonsulentuddannelse og er certificeret i organisationsudviklingsværktøjet, Struqtures. Derudover er Lisbeth i gang med en Masteruddannelse i Læreprocesser med specialisering i ledelses- og organisationspsykologi

Lisbeth arbejder ud fra en systemisk tænkning og tror på, at ting sker i tillidsfulde relationer. Det er igennem denne tilgang, at hun evner at se udfordringerne fra flere vinkler og evner at navigere klogt i de mange interessenter. Lisbeth motiveres af at forløse potentialer; -menneskers potentialer og organisationers potentialer, og hvordan forløsningerne kan bidrage til den organisatoriske værdiskabelse. Hun er blandt andet optaget af ledelse, kommunikation, organisationsudvikling og forandringsprocesser. For Lisbeth handler forandringer ikke kun om de store tvungne forandringer, men om hele tiden at spørge, om vi kan gøre det lidt bedre. Her har Lisbeth gode erfaringer med at bringe Stuqtures i spil.

Lisbeths mangeårige og brede ledelseserfaring giver sammen med en solid ledelsesteoretisk indsigt et godt afsæt for både at forstå, hjælpe og udfordre kunden. I sit arbejde har Lisbeth samtidig et skarpt øje for at skabe en meningsfuld sammenhæng mellem vision og handling. Her mener hun, at det er vigtigt at tænke stort og visionært og samtidig holde fast i den konkrete virkelighed med de mennesker, der skal føre visionen ud i livet. Lisbeth lægger tryk på, at det er i mødet mellem visioner og virkeligheden, at man kan skabe meningsfulde og effektfulde forandringer, hvis man vel at mærke bevarer en stor respekt for de mennesker, der er en del af processen.

Som person er Lisbeth grundlæggende et tænksomt og nysgerrigt menneske, der hele tiden er på udkig efter ny viden, ny indsigt og nye relationer.

Find Lisbeth Qvortrup på LinkedIn