Line Sakstrup

Line Sakstrup Stilling: Samarbejdspartner og Cand. Mag
Direkte: +45 8676 1344
Mobil: +45 6138 1924
Email: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/linesakstrup/

Lines overbevisning er, at mennesker og virksomheder skaber de største resultater ved at have et stærkt formål som drivkraft. De virksomheder, som er i stand til at skabe en stærk kultur og bedrive bæredygtig ledelse gennem levende værdier, et stærkt formål og en klar strategi, er de virksomheder, der indtager de førende positioner på markedet.

Line har et skarpt strategisk blik, en stærk intuition og en evne til at mobilisere energi og engagement hos de kunder, hun arbejder med. Hun bliver derfor ofte brugt som trusted advisor eller strategisk rådgiver i forandrings- og strategiprocesser samt som udvikler af større eller mindre organisationsudviklingsforløb for såvel private virksomheder som offentlige organisationer.

For Line er strategisk kommunikation helt essentielt og hun er optaget af at integrere kommunikation som en vigtig del af virksomhedens strategi, således at kommunikation ikke kun bliver til ”et kursus vi tager, når vi har tid og skal tale ordentligt sammen”, men en vigtig del af ledelsesopgaven og kulturskabelsen. Hun træner derudover ledere og medarbejdere i at styrke deres personlige gennemslagskraft, så de inspirerer og formidler klart, tydeligt og stærkt.

Som person er Line inspirerende, passioneret, ærlig og ambitiøs. Hun såvel udfordrer og støtter de ledere, hun arbejder sammen med, så ledelses- og organisationsudvikling går hånd i hånd med værdiskabelse og konkrete resultater i praksis.

Line er Cand. Mag i Informationsvidenskab, med fokus på kommunikation, organisationsudvikling og ledelse samt har en uddannelse i Strategisk Relationel Ledelse v. Macmann Berg og Nyenroede Business University i Holland. Hun er derudover uddannet coach, facilitator, proceskonsulent, teambuildinginstruktør, Enneagraminstruktør m.m. Lines solide erfaring med lederudvikling og strategisk rådgivning som konsulent går over 10 år tilbage, og hun har tidligere været ansat på den danske ambassade i Canada, i head hunting virksomheden Larsen & Partners, Microsoft, Uddannelsesnetværk Herning samt i Koncern HR Udvikling, Region Midt.

@GODLEDELSE PÅ TWITTER

LINKEDIN

FACEBOOK