Jørgen Gjengedal Madsen

Jørgen Gjengedal Madsen Stilling: Partner og chefkonsulent i MacMann Berg
Direkte: +45 86 76 13 44
Mobil: +45 22 62 42 80
Email: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/profile/view?id=AAkAAAH-tokBF86bvRaA4KO4jpRFcaqetCIpd8A&authType=NAME_SEARCH&authToken=q4sg&locale=en_US&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33470089%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1444641628313%2Ctas%3Ajørgen%20

Partner og chefkonsulent i MacMann Berg

Jørgen er oprindeligt handelsuddannet kombineret med en videreuddannelse inden for systemisk ledelse, personale- og organisationsudvikling. Han har desuden en Certificate i Systemic Leadership and Organisation Studies. Jørgen er en erfaren proceskonsulent og underviser på MacMann Bergs leder- og konsulentuddannelse og er derudover direktør i MacMann Berg Scandinavia.

Jørgen har arbejdet med systemisk ledelse og organisationsudvikling siden 1992 som konsulent, underviser og leder i såvel private som offentlige organisationer. Endvidere beskæftiger Jørgen sig i MacMann Berg Scandinavia med relations-, forretnings- og idéudvikling. Jørgens mangeårige erfaring har i øvrigt resulteret i flere artikler om systemisk ledelse og organisationsudvikling, ligesom han er medforfatter til bogen “Systemisk ledelse – den refleksive praktiker”.

I sit arbejde har Jørgen i høj grad fokus på, hvordan systemisk ledelse og organisationsudvikling kan videreudvikles og videreformidles. Derudover beskæftiger han sig især med forandringer og forandringsprocesser, den attraktive organisation, fra sygefravær til arbejdsnærvær, værdiskabende møder og modsætninger. I sin konsulent-, underviser- og lederpraksis insisterer han på at koble teori og praksis på en måde, så det gør en forskel for deltagerne og deres organisationer. Som leder og konsulent er Jørgen nærværende, innovativ og en fantastisk formidler og historiefortæller. Han er både engageret og engagerende og har stor respekt for organisationer og de mennesker, der er i dem.

Find Jørgen Gjengedal Madsen på LinkedIn