Henry Gleditsch Kleive

Henry Gleditsch Kleive Stilling: Samarbejdspartner, MBA
Direkte: +45 86 76 13 44
Mobil: +47 47 94 78 10‬
Email: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/henry-gleditsch-kleive-38a16b1/

MBA i Business Administration og MacMann Berg samarbejdspartner i Norge

Henry Kleive har en MBA i Business Administration fra BI Norwegian School of Management. Han er tidligere Nordic Lead i Cognizant Technology Solutions – en af verdens førende virksomheder indenfor digital forretningsoptimering med globalt knap 300.000 ansatte.

Henry indledte sin karriere som musiklærer, inden han gik over i it- og konsulentbranchen, hvor han har været i mere end 30 år. Han har arbejdet nationalt og internationalt med salg, markedsføring, team- og ledelsesudvikling i blandt andet PWC, IBM og The Performance Group, hvor passionen for systemisk tænkning og praksis for alvor tog fart.

De seneste ni år har Henry arbejdet i Cognizant. Som Nordic lead for Strategic Partnership Group har Henry ansvaret for strategiske partnerskaber i Norden, hvilket har gjort ham til en stærk relationsbygger, døråbner og forhandler i strategisk forretningsudvikling. I 2018 modtog Henry Cognizants lederpris: Alliance Award Europe – Star of the Year 2018.

Passionen for en helhedsorienteret tænkning og praksis fik Henry til at tage kontakt til MacMann Berg i 2015. En kontakt der siden udviklede sig til et tæt samarbejde omkring vores seneste bog: ‘Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling’.

Henry spiller desuden lead-trompet i Bajazz Bigband i Norge.