Anne Meelsen

Anne Meelsen Stilling: Chefkonsulent
Direkte: +45 86 76 13 44
Mobil: +45 53 64 12 72
Email: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/profile/view?id=AAkAAAa4T6MBE1OnYFx_z_jO8RDpL8vd6BLeKMw&authType=NAME_SEARCH&authToken=VWNU&locale=en_US&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A112742307%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1444641706765%2Ctas%3Aanne%20me

Chefkonsulent

Anne Meelsen har en bred og mangeårig baggrund som leder i sundhedsvæsenet. Hun har her besat lederstillinger på alle niveauer i såvel offentlig som privat regi.

Anne har en diplomuddannelse i ledelse og har flere længerevarende uddannelser indenfor systemisk ledelse (personale- og organisationsudvikling). Derudover er Anne uddannet som Coach og som Mindfulness behandler.

Anne er en erfaren proceskonsulent, coach og formidler og har en bred erfaring med at anvende systemisk tænkning og proces i mange typer af opgaver.

Annes spidskompetencer ligger indenfor ledelses – og medarbejderudvikling, ud fra devicen om, at en engagerende og anerkendende tydelig ledelse samt en anerkendende sprogkultur gør en positiv forskel i relational praksis.

Fokus er på de kommunikative processer og styringsværktøjer, der understøtter de strategiske mål og det gode arbejdsmiljø, til gavn for hele organisationen/virksomheden.

Hvordan blive ”superbruger i kommunikation” i sin ledelse og i samspillet med medarbejderne og andre vigtige interessenter?

Som konsulent er Anne en nærværende, kreativ og passioneret formidler med en udtalt evne til at kombinere teori med praksis. Hun er både engageret og engagerende og har stor respekt for organisationer og de mennesker, der er i dem.

Find Anne Meelsen på LinkedIn