Allan Vestergaard

Allan Vestergaard Stilling: Samarbejdspartner, Cand.psych.aut.
Direkte: +45 8676 1344
Mobil: +45 2891 2775
Email: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/vestergaardsaga/

Allan er en erfaren strategisk rådgiver og sparringspartner med et skarpt blik for, hvad rammer og vilkår i en organisation betyder. Han har en baggrund som psykolog og har de seneste mange år arbejdet som chefkonsulent i den offentlige. Hans årelange erfaring gør, at han mestrer at gennemføre vanskelige forandrings- og fusionsprocesser, samtidig med at både medarbejdere, faglig udvikling, driften og kerneopgaven får fuld opmærksomhed.

Allan håndterer både organisatoriske, ledelsesmæssige og strategiske udfordringer på alle niveauer i offentlige og private virksomheder. Allans fokus er at understøtte værdiskabende ledelses- og organisationsudvikling, der skaber effektfulde forandringer til gavn for både borgere, ledere og medarbejdere. Hans mål er at gøre en reel forskel og sikre, at de processer, som han er en del af, skaber en merværdi/værdi i den organisatoriske virkelighed.

Allan har en troværdig og overbevisende fremtoning. Han har ry for at skabe tillidsfulde relationer. Derfor udtrykker kunder og samarbejdspartnere ofte, at Allan – udover at bibringe værdifuld indsigt til arbejdet – også bringer ro og humor med sig ind i opgaven. Som erfaren proceskonsulent har han evnen til at stå stærkt og sikkert i svære og komplicerede situationer sammen med jer. Han lægger en ære i at forstå hverdagens udfordringer og ved at forandringer skabes gennem samarbejde.

Allan er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet og er autoriseret som psykolog inden for ledelses- og organisationspsykologi. Han har gennem en række år været ansat som chefkonsulent i Koncern HR, Region Midtjylland, som er en del af Mærsk Trænings (MTC) faste psykologstab og har desuden været tilknyttet som underviser på Forsvarsakademiet. Allan er certificeret i en række valide testværktøjer, der kan bruges til såvel personlig udvikling som til mere organisationsfokuseret udvikling af enkeltpersoner og grupper/teams. Han har desuden arbejdet meget med krisestyring og -håndtering og har i mange år undervist i og rådgivet om debriefing og defusing.

Find Allan Vestergaard på LinkedIn

Allan er forfatter af blandt andet følgende artikler:

  • Fra specialernes til patienternes hospital (2014), udgivet i Tidsskrift for Dansk Sundhedsvæsen, 90. årgang, nr. 4
  • Forståelse fremmer det gode samarbejde mellem pårørende og fagfolk (2009), udgivet i PWS NYT – Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom, 23. årgang, nr. 1
  • Hånden på rebet. Om forandring i organisationer (2006), Publikation til alle ansatte i den kommende Viborg Kommune i forbindelse med kommunalreformen