MacLab

Fra venstre: Benjamin, Emilie, Mathias og Marie

MacLab er MacMann Bergs dynamiske laboratorium, der udgøres af 3-5 studerende i et løbende tilknyttet praktik- eller specialeforløb.

I efteråret havde vi de fire praktikanter Benjamin, Emilie, Mathias og Marie, som du kan læse mere om her.

Som praktikant hos MacMann Berg kommer du til at arbejde i MacLab, vores dynamiske læringslaboratorium, sammen med 3-4 andre praktikanter og specialestuderende. I arbejder selvstændigt sammen som team, og har jeres egne ansvarsområder og opgaver. Arbejdet er tværfagligt og drager fordel af muligheden for inputs fra forskellige faglige profiler.

De studerende kommer fra forskellige studieretninger, fx – men ikke udelukkende – psykologi, antropologi, sociologi, økonomi, filosofi, pædagogik, kommunikation, kultur, design eller merkantile studier, og arbejder på tværs af fagligheder med problemstillinger og projekter, der udspringer af konkrete behov.

MacLabs opgave er at være med til at udvikle MacMann Berg samtidig med, at de studerende kan udvikle deres studiemæssige kompetencer i en praksisnær kontekst, hvor både de og MacMann Berg opnår et værdiskabende læringsudbytte.

Et projekt, som vi mener er vigtigt for vores inspiration, men også for at tage del i noget større. Vi bliver forstyrret med nye tanker og nye muligheder, som skaber stor værdi for os og vores fremtidige retning.

Har du lyst til at læse mere om en stilling i MacLab, så læs det seneste praktikopslag her.

Har du spørgsmål til stillingen som praktikant i MacLab, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

Ansøgning sendes til [email protected]

Vi ser frem til at læse din ansøgning.