Vi søger konsulenter!

MacMann Berg søger nye kollegaer som ønsker at være selvstændige konsulenter

I MacMann Berg er vi meget optagede af at være dygtige til vores arbejde. Et stærkt fagligt og socialt livgivende fællesskab er det fundament, vi arbejder ud fra, og som vi ønsker, vores kunder skal drage fordel af. Den systemisk konstruktionistiske tilgang er udgangspunktet for vores opgaveløsning.

Vi har brug for nye kollegaer, der med en solid faglig ballast, humor og en stærk evne til at forbinde sig til andre mennesker vil gøre en forskel for vores kunder og for os som kollegaer. At arbejde i MacMann Berg stiller krav til selvstændighed og ansvarlighed, kombineret med en lyst til at indgå i et stærkt fagligt team.

Vores forretningsmodel er at samarbejde med selvstændige erhvervsdrivende konsulenter i en forpligtende ramme. Vi tilbyder et fagligt fællesskab, faglig udvikling og gode rammer at agere i og ud fra. Vi ønsker at samarbejde med konsulenter, der kan tage forretningsmæssige initiativer og ansvar, både for vores kunder, sig selv og for gode kollegaer.

MacMann Bergs vision er at være førende i Danmark inden for systemisk anerkendende ledelse. Den vision vil også være med til at kvalificere, om du er den rette.

Vi har brug for nye kollegaer som:

  • er systemisk velfunderede – meget gerne med en anerkendt systemisk uddannelse bag sig
  • har arbejdet flere år som konsulent og som erfaringsmæssigt ved, hvad det indebærer
  • har ledelseserfaring indenfor for eksempel personaleledelse
  • er forretnings- og resultatorienteret med aktiv tilgang til marked og kunder
  • har lyst til og kan se en fordel i at kombinere egne kompetencer og netværk med MacMann Bergs

Vi modtager henvendelser fra interesserede selvstændige konsulenter. Lad os sammen undersøge, om du og MacMann Berg kan gå op i en højere enhed – til fælles glæde, gavn og udvikling.

Her kan du se, hvem du får som kolleger, og læse hvordan konstruktionen i MacMann Berg er.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]