Job i MacMann Berg

Her kan du se, når vi slår ledige stillinger op.

MacMann Berg søger nye fagligt stærke og ambitiøse konsulenter. Er du en af vores kommende konsulentkollegaer? Vi stiller høje krav og tilbyder tilgengæld at du kan blive en del af et stærkt fagligt miljø i en fleksibel forretningsmodel. Kan du nikke genkendende til følgende – så hører vi meget gerne fra dig:

Du har en solid teoretisk baggrund (kandidatgrad)og flere års praksiserfaring med at arbejde med ledelses- og organisationsudvikling. Du har et godt kendskab til en systemisk tilgang i teori og praksis, da det er vores grundlæggende fundament, når vi arbejder med ledere, medarbejdere og hele organisationer.

Du har et godt netværk og formår at skabe forretning ved at få relationer og opgaver til at vokse. Du er ansvarlig, initiativrig og selvstændig, samtidig med at du er en dygtig holdspiller, der kan se perspektivet i at gøre dine kollegaer til de mest kompetente medspillere. Du trives med perioder med travlhed og kan samtidig håndtere at finde en god balance mellem arbejde og dit øvrige liv.

Du vil skulle arbejde med udgangspunkt i vores hovedkontor i Aarhus, og bopæl i nærheden vil derfor være en nødvendighed, for at kunne være en del af et stærkt fagligt fællesskab. I vores forretningsmodel er du som konsulent selvstændig – tilknyttet MacMann Berg som brand og virksomhed.

Læs mere: Vi søger MMB-konsulenter.

Bliv praktikant i MacMann Bergs dynamiske læringslaboratorium, MacLab. Vi søger løbende dygtige og passionerede praktikanter til MacLab, fra forskellige studieretninger. Har du lyst til at læse mere om en stilling i MacLab, så læs det seneste praktikopslag her (vi søger ikke p.t. praktikanter) Praktikstilling MacLab

Vi opdaterer denne side løbende, så følg med her eller på vores LinkedIn-side og abonner på vores nyhedsbrev, hvis du vil se vores opslag om ledige job.