Historien bag navnet

MacMann Berg er en dansk funderet virksomhed med et internationalt klingende navn.Men hvor stammer navnet egentlig fra?

I slutningen af 1990’erne, mens MacMann Berg endnu kun eksisterede på idéplan, havde Jesper Loehr-Petersen, stifteren af virksomheden, en underlig drøm. Han drømte et navn sammensat af tre forskellige ord, der som udgangspunkt ikke havde noget med hinanden at gøre. Et navn der alligevel gav god mening på grund af den helt særlige betydning, som hvert af ordene havde for ham personligt. 
Navnet var MacMann Berg.

Mac


I computerens barndom var brugeren nødt til at huske en lang række koder og kommandoer. Så dukkede amerikanske Apple op på markedet med Macintosh. Mac-computerne tog afsæt i brugeren. I MacMann Berg er ”Mac” derfor symbolet på kundefokus, mening og æstetik. Det, vi laver, skal give mening for kunden og den opgave, som organisationen er sat i verden for.

Man(n)


De tyske MAN-lastbiler transporterer hver dag gods rundt i hele Europa – fra Skagen til Sydspanien og tilbage igen. I drømmen et billede på soliditet. I MacMann Berg er ”Mann” symbolet for kvalitet, driftsikkerhed og soliditet. Det ekstra ”n” var med i drømmen og har derfor fået lov at blive.

Berg


I 1970’erne skrev Leif Panduro en række TV-spil, hvor der altid var en Berg-figur med. Berg var ofte bankdirektør eller højesteretssagfører, og han havde altid mange penge og overblik. I MacMann Berg symboliserer ”Berg”, at vi gennem bedre ledelse skal skabe organisatorisk merværdi, økonomisk såvel som menneskeligt, for kunden og for os selv, så vi fortsat har råd til at udvikle os

Vi tilstræber hver dag at leve op til MacMann Bergs betydning: 
at være kundefokuseret, faglig velfunderet samt at skabe værdi i vores arbejde.