Ansvarlighed

Ansvarlighed, engagement og handling er for os en naturlig konsekvens af vores måde at tænke verden og mennesker på. Hvert år afsætter vi 1% af vores omsætning til kapacitetsopbygning i 3. verdens lande.Ingen kan redde hele verden, men vi kan alle hver især bidrage til at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid. For os selv, vores børn og dem der kommer efter dem. Både dem der er tæt på og dem der bor længere væk.

Vi er forbundet med hinanden og påvirker hinanden gensidigt. Lokalt og globalt. Det blev mere end nogensinde synligt med COVID-19. Derfor tror vi også på, at vi det at have muligheder også indebærer et ansvar for at bidrage til fællesskabet. Både det lille og det store fællesskab.

På den måde er vores dna ikke bare et teoretisk fundament, men en ambition om ansvarlighed i både ord og handling. FN har i mange år anbefalet verdens velstillede lande at donere 1 % af bruttonationalproduktet til udviklingsbistand til 3. verdens lande. Det sker kun i meget ringe grad, derfor må vi tage handling og gå foran selv. Sammen med andre virksomheder.

Vi samarbejder med erfarne aktører som for eksempel Folkekirkens Nødhjælp og andre der er en del af den årlige Danmarksindsamling. Vores fokus i donationerne er  projekter, der tager hånd om menneskers mulighed for at skabe forsørgelse for sig selv, deres familier og de samfund, som de lever i. Kan vi være med til at opbygge kapacitet i lokale fællesskaber og samfund, der skaber fundament for liv, håb og større bæredygtighed, er det for os en rigtig god investering.

Vi håber, at du som kunde og samarbejdspartner kan se fornuften i vores holdning og handling – og måske endda bruge den som inspiration?