Om os

Om MacMann Berg
Hos MacMann Berg tror vi på, at den viden og de kompetencer, som en organisation har brug for, i stor udstrækning er til stede blandt organisationens egne medarbejdere. Som følge heraf bliver det afgørende at udvikle en læringskultur med fokus på refleksion, videndeling og kompetenceudvikling.

Vi ser ledelsen som centrale kulturskabere i organisationen, og lederudvikling bliver et vigtigt element i enhver organisationsudvikling. Derfor prioriterer vi, at alle konsulenter i MacMann Berg har mange års konsulent- og ledelseserfaring kombineret med et bredt teoretisk fundament.

MacMann Berg startede i 2000 med base i Aarhus. I dag er vi landsdækkende og samarbejder med kunder fra en bred vifte af små og store private og offentlige organisationer samt en række internationale ekspertiser.

Metode

Metodisk arbejder vi ud fra systemisk teori kombineret med den anerkendende og værdsættende tilgang, der kendes fra Appreciative Inquiry (AI) og fokuserer på, at det bedste udgangspunkt for både individer og organisationer er deres drømme og ønsker.