Relationel Kapacitet

Er du også optaget af det tværgående samarbejde?

Med Relationel Kapacitet bliver du/I klædt på til at udvikle og lede tværfaglige og tværorganisatoriske opgaver. Ved at skabe mere sammenhæng i opgaveløsningen og styrke samarbejdsevnen på tværs af faggrupper og organisatoriske søjler kan I få mere kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen. Principperne i Relationel Kapacitet gør jer dermed i stand til at arbejde i feltet mellem samskabelse og sammenhængende ledelse. Samtidig udvikles en mere sammenhængende organisation, hvor medarbejdernes kreativitet kan understøttes.

Morgenmødet bygger på nyere dansk og international forskning i ledelse af forandringer, relationer og performance. I får et kondensat af forskningsresultaterne omsat til konkrete analysemodeller og værktøjer, der kan understøtte en værdiskabende praksis.

Rasmus Rossel og Thomas Bonderup tager jer igennem et par spændende timer med Relationel Kapacitet, hvor du bliver klogere på, hvad det vil sige at lede helhedsorienteret og få organisationen til at hænge bedre sammen i den praktiske hverdag.

Rasmus og Thomas er samtidig undervisere på det nye udviklingsforløb i Relationel Kapacitet, hvor deres afsæt er baseret på mange års interesse for og arbejde med ledere og ledelse med en mere helhedsorienteret tilgang. Vi kobler ligeledes til de grundlæggende systemiske tilgange til at understøtte de organisatoriske udviklings- og forandringsprocesser.

Vi glæder os til at møde dig og blive klogere sammen.

Tid

Tirsdag 3. september 2019, kl. 9-11 i Aarhus MØDET ER OVERTEGNET.

NYT EKSTRA – Tirsdag 3. september 2019, kl. 13-15 i Aarhus

Torsdag 29. august 2019, kl. 9-11 i København

Målgruppe

Morgenmødet er for dig, der arbejder med eller interesserer dig for ledelse. For alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Kom og bliv inspireret. Tag gerne dine ledelseskollegaer med, og mød andre der ligesom du gerne vil gøre god ledelse endnu bedre.

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 C, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps

Tilmelding

Der er begrænsede pladser, så TILMELD DIG hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Vi har kaffe på kanden og en bid brød på bordet en halv time før start. Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter eller de andre deltagere.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gøre på mail: [email protected]

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook. Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks nederst i højre hjørne.