Morgenmøde – Kulturel ledelse

Hvordan undgår du, at dine udviklingstiltag bliver spist af jeres kultur? Og hvordan udvikler I en kultur, der fremmer opgaveløsningen?

Led gennem kulturen!

Kultur er en de af de stærkeste kræfter i organisationers liv. Som leder er du kulturbærer og danner rammerne for den kultur, der vokser frem. Jeres kultur skaber i bedste fald værdi for organisationen, kunderne og samarbejdspartnerne, men alt for mange udviklingstiltag får ikke den ønskede effekt, fordi rutiner, vanter og mindset i den eksisterende og ubevidste kultur er stærkere og dominerer nye tiltag.

Hvordan undgår du, at dine udviklingstiltag bliver af kulturen? Hvordan udvikler I en kultur, der fremmer opgaveløsningen?

Til vores næste morgenmøde sætter vi fokus på ledelse og udvikling gennem kultur, hvor du får konkrete værktøjer til at videreudvikle kulturen i din praksis. Morgenmødet klæder dig på til at forstå, hvordan levende kultur kan skabe en unik forståelse af jeres organisation og giver dig konkrete værktøjer til at gøre organisationskulturen til en naturlig del af jeres udviklingsprocesser. Med kulturel ledelse får du en dybere indsigt i, hvordan kultur kan benyttes som et strategisk redskab til udvikling – til gavn for fremtidige behov både menneskeligt og organisatorisk.

Vi glæder os til at møde dig og ser frem til et par spændende timer, hvor nysgerrigheden er omdrejningspunktet, og vi i fællesskab bliver klogere sammen.

Tid

Mandag 25. november 2019, kl. 9-11 i Aarhus – OBS: mødet er overtegnet

Fredag 29. november 2019, kl. 9-11 i Aarhus

Mandag 2. december 2019, kl. 9-11 i København

Målgruppe

Morgenmødet er for dig, der arbejder med eller interesserer dig for ledelse. For alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Kom med og bliv inspireret. Tag gerne dine ledelseskollegaer med, og mød andre, der ligesom du ønsker at skabe endnu bedre ledelse.

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 C, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps

Tilmelding

Der er begrænsede pladser, så TILMELD DIG hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Vi har kaffe på kanden og en bid brød på bordet en halv time før start. Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter og de andre deltagere.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gøre på mail: [email protected]

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook. Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks nederst i højre hjørne.