Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling

Fra gode intentioner til handling i praksis

Bæredygtighed er på dagsordenen overalt. Fra FN til de fleste danske organisationer og virksomheder. Det er ikke tilfældigt. Det er tvingende nødvendigt. Hvis vi vil håndtere nogle af de store udfordringer, vi står overfor. Som mennesker og organisationer. Globalt og lokalt. Mange års lineær og mekanisk tænkning har skabt en verden, hvor vækst, suboptimering og økonomi var de dominerende konkurrenceparametre. Ressourcer var bare noget vi brugte. Vi står nu ved en skillevej. Vores valg har afgørende betydning – og muligheder. Det stiller særlige krav til os som ledere. Spillereglerne er ændret.

Det har vi skrevet en bog om. Designet en ny praksisnær uddannelse. Og nu inviterer vi også til et gratis morgenmøde, hvor du sammen med dine ledelseskollegaer eller samarbejdspartnere kan få inspiration til at gøre bæredygtighed til praksis. At gå fra ord til handling. At skabe bedre sammenhæng mellem relationer, resultater og mening. Det kræver etisk omtanke, og kunsten at kunne balancere de mange hensyn. Det starter med evnen til at kunne stille kraftfulde spørgsmål:

  • Hvad er vi og vores organisationer forpligtet på? 
  • Hvad er konsekvenserne af vores handlinger? 
  • Hvilke hensyn kalder situationen på lige nu? 
Bliv klogere på bæredygtighed som mindset og praksis. 

Tid

Onsdag 4. marts 2020, kl. 9-11 i Aarhus

Onsdag 11. marts 2020, kl. 9-11 i København

Målgruppe

Morgenmødet er for dig, der arbejder med eller interesserer dig for ledelse. For alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Kom med og bliv inspireret. Tag gerne dine ledelseskollegaer med, og mød andre, der ligesom du ønsker at skabe endnu bedre ledelse.

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 C, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps

Tilmelding

Der er begrænsede pladser, så TILMELD DIG hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Vi har kaffe på kanden og en bid brød på bordet en halv time før start. Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter og de andre deltagere.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gøre på mail: [email protected]

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook. Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks nederst i højre hjørne.