Ledelse med koordinatorer

Kunsten at lykkes med ledelse uden at have ledelsesansvar

Moderne organisationer skal være flade, fleksible, effektive, innovative og med få ledere for at leve til tidens ledelsesidealer. Ledelsesopgaven delegeres ud til langt flere personer end lederen selv.  Som et svar på organisering af dette ser vi flere og flere koordinatorer med opgaver af ledelsesmæssigt karakter, men uden den formelle ledelse følger med.

Det er ingen nem opgave at være koordinator, og der er mange snubletråde. Krydspres, uklare roller og bøvl er nogle af de ord, vi ofte hører om funktionen. At lykkes kræver god ledelsesopmærksomhed, koordinatorer med stærke proceskompetencer og navigationsevne samt kolleger der støtte op.

Vi har dyrket emnet et stykke tid i vores konsulentpraksis, og vi er på vej med artikler og et nyt kursus.

På morgenmødet stiller vi skarpt på:

  • Koordinatorer i moderne organisationer – hvorfor?
  • Ledelse af koordinatorer
  • Koordinatorer der lykkes – fra krydspres til flow
  • Godt kollegaskab til koordinatorer

Tid

Mandag 4. maj 2020, kl. 9-11 i Aarhus

Mandag 11. maj 2020, kl. 9-11 i København

Målgruppe

Morgenmødet er for dig, der arbejder med eller interesserer dig for ledelse. For alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang. Som leder er du hjertelig velkommen til at tage dine koordinatorer med.

Kom med og bliv inspireret. Tag også gerne dine ledelseskollegaer med, og mød andre, der ligesom du ønsker at skabe endnu bedre ledelse.

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 C, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps

Tilmelding

Der er begrænsede pladser, så TILMELD DIG hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Vi har kaffe på kanden og en bid brød på bordet en halv time før start. Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter og de andre deltagere.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gøre på mail: [email protected]

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook. Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks nederst i højre hjørne.