Koordinatorer der lykkes – online workshop

Følger det formelle ledelsesansvar med i koordinerede funktioner?

Verden kalder på flere koordinatorer, der lykkes

Interessen var betydeligt stor, da vi for under tre uger siden afholdt webinar om, hvordan koordinatorer kan lykkes med at lede uden at have et ledelsesansvar. Interessen og de mange tilbagemeldinger understreger, hvor vigtigt et tema det er i mange organisationer. Et af vores budskaber var og er, at dette tema slet ikke får den opmærksomhed det fortjener.

Rigtig mange såvel private som offentlige organisationer har medarbejdere ansat i koordinerende funktioner. Det er dog sjældent et tema, der får stor opmærksomhed i hverken organisationslitteraturen eller den offentlige debat. Netop derfor har vi skrevet en artikel om, hvordan organisationer kan skabe værdi med medarbejdere i koordinerede funktioner. For at nå endnu længere ud og sætte større fokus på emnet vil vi gerne i dialog med jer, der enten er koordinatorer eller ledere af koordinatorer.

Hvordan kan vi hjælpe?

Som udefrakommende konsulenter bliver vi ofte bekræftede i, at der er et stort potentiale i at have medarbejdere i koordinerede funktioner, som en del af organisationen. Dette er dog ikke uden udfordringer og faldgruber. Netop dette vil vi gerne undersøge i fællesskab med jer!

Vi inviterer derfor til en gratis online workshop, hvor vi i fællesskab går på opdagelse i, hvordan man kan skabe organisatorisk værdi med koordinatorer samt, hvordan man kan give koordinatorer de bedst mulige betingelser for at lykkes.

Formål og udbytte

  • Skabe bedre rammer for anvendelsen af koordinatorfunktioner i din organisation til gavn for den opgave I er sat i verden for at lykkes med
  • Konkrete metoder og vigtige spørgsmål at arbejde med som leder, koordinator og kollega
  • Sammen med øvrige deltagere undersøger vi udfordringer og succesfaktorer, så vi i fællesskab kan blive klogere af hinandens erfaringer


Form og indhold
Workshoppen vil være en kombination af oplæg, øvelser og gruppevise drøftelser. Vi arbejder ud fra et princip om, at alle har værdifulde erfaringer at bidrage med.


Tidspunkt
Onsdag 27. maj kl. 9-12 på Zoom webinar. Du vil på mail modtage et link til webinaret, når du har tilmeldt dig, hvor nærmere praktisk information også vil følge.