Morgenmøde – Formålsdrevet ledelse

Er du også optaget af formålsdrevet ledelse?

Med formålsdrevet ledelse mener vi ledelse, som understøtter et formål, der ligger ud over vores egne dagsordener. Ledelse som forholder sig til noget større, til noget fælles, for flere. Vores bidrag til en bedre og mere bæredygtig verden. Vi tror på, at ledere, der er i kontakt med deres formål i dette perspektiv, står stærkere i deres integritet og agerer mere bevidste, modige og kærlige – til gavn for verden, for organisationen og for sig selv.

Bliv introduceret til et helt nyt lederudviklingsforløb, der tager udgangspunkt i bogen Liv, System, Helhed – et systemisk perspektiv på liv med omdrejningspunkt i udvikling af ledelse i et bæredygtigt perspektiv.

Jesper Loehr-Petersen og Line Sakstrup tager dig igennem et par spændende timer med formålsdrevet ledelse på dagsordenen, hvor du bliver klogere på, hvad det vil sige at lede helhedsorienteret og formålsdrevet i praksis. Jesper og Line er undervisere på det nye udviklingsforløb, hvor deres afsæt er baseret på mange års interesse for og arbejdet med ledere og ledelse med en mere helhedsorienteret tilgang.

De to oplægsholdere er begge optaget af forbundetheden mellem mennesker og natur, mellem handling og påvirkning, mellem menneskesyn og ledelsestilgang og mellem selvledelse og ansvar. Med inspiration fra Morten Albæks bog Ét liv. Èn tid. Èt menneske undersøger de, hvordan vi kan forholde os meningsfyldt til vores ene liv som hele mennesker i ét sammenhængende tidsperspektiv. Og hvordan sætter vi det i relation til klog og bæredygtig ledelse? Kom til morgenmødet og bliv klogere på, hvordan vi med vores ene liv i ét sammenhængende tidsperspektiv kan bidrage til noget større som hele mennesker. Vi inviterer dig med i drøftelserne, hvor vi folder tanker ud omkring formålsdrevet ledelse og det kommende lederforløb omhandlende udvikling af ledelse i et bæredygtigt perspektiv.

Vi glæder os til at møde dig og blive klogere sammen.

Tid

Mandag 29. april 2019, kl. 9-11 i Aarhus

Tirsdag 30. april 2019, kl. 9-11 i København

Målgruppe

Morgenmødet er for dig, der arbejder med eller interesserer dig for ledelse. For alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Kom og bliv inspireret. Tag gerne dine ledelseskollegaer med, og mød andre der ligesom du gerne vil gøre god ledelse endnu bedre.

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 C, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps

Tilmelding

Der er begrænsede pladser, så TILMELD DIG hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Vi har kaffe på kanden og en bid brød på bordet en halv time før start. Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter eller de andre deltagere.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gøre på mail: [email protected]

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook. Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks nederst i højre hjørne.