Masterclass

Vil du blive inspireret til at lykkes bedre i din opgaveløsning?

Hos MacMann Berg prisætter vi at blive klogere. Vi tror på, at læring især sker i fællesskab og derfor inviterer vi med jævne mellemrum en udefrakommende faglig personlighed, der er en kapacitet inden for sit felt. Du kan være med, når vi sammen bliver klogere og stifter bekendtskab med nye tematikker og perspektiver. Næste gang vi dykker ned i ny viden er i fællesskab med Reinhard Stelter. Få jord under neglene i arbejdet med transformative dialoger 7. november 2019 i Aarhus. Læs mere her.

Tidligere har vi i samarbejde med Rane Willerslev udforsket, hvordan erfaringer fra den sibiriske kulde kan overdrages til moderne ledelse.

3. april 2019 fik deltagerne indsigt i Ranes inspirerende erfaringer fra den sibiriske kulde – alt fra at være ved at dø af sult til at flygte fra den russiske mafia. Derudover berigede Rane med sin erfaring fra at have vendt det norske Kulturhistoriske Museum fra stivnet og stærkt hierarkisk til værdiskabende. Her understreger han vigtigheden i at have modet og turde at være nysgerrig på at ændre sit verdensbillede.

Drøftelserne gik livligt på, hvad der skal til for at slumrende og stivnede organisationer igen bliver vitale og værdiskabende. Inspireret af at omsætte de vilde tanker til det vilde liv.

Det var en spændende dag med meningsfulde dialoger om klog ledelse i en moderne verden.

Følg med på hjemmeside, sociale medier og nyhedsbrev for kommende masterclass, morgenmøder mm.