Masterclass

Fra sibirisk pelsjæger til moderne ledelse

Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet

Mød Rane Willerslev, direktør på Nationalmuseet, og bliv klogere på, hvordan erfaringer fra den sibiriske kulde kan inspirere til moderne ledelse. Og om hvad der skal til for at slumrende og stivnede organisationer igen bliver vitale og værdiskabende.

Som leder, professor og topforsker bygger Ranes filosofi på kreativitet, leg, viden og ledelse. En tilgang som han tidligere med succes har brugt som direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo, og senest som direktør på Danmark Nationalmuseum.

Vi inviterer til en drønspændende dag med jægeren, forskeren og lederen, Rane Willerslev. For sammen at blive klogere på, hvordan vi kan omsætte de vilde tanker til det virkelige liv. I din organisation og dit ledelsesteam.

Vi ser frem til en spændende dag med meningsfulde dialoger om klog ledelse i en moderne verden. Lad os sammen kickstarte processen. I et godt mix af oplæg, fortællinger, erfaringer, spørgsmål og vilde tanker. Koblet til din praksis og virkelighed. Vi glæder os til at se dig. Tag gerne din ledergruppe eller kollegaer med!

Målgruppe

Denne MasterClass er målrettet ledere, konsulenter og andre, som arbejder med eller er optaget af at udvikle ledelse, organisationer og virksomheder

Tid og sted

Onsdag d. 3 april 2019 hos MacMann Berg, Graven 25 C (i gården), Aarhus C. Masterclass starter kl 9.30 og slutter kl. 16.00. Der vil være kaffe og brød fra kl 9.

Pris

Masterclassdagen koster kr. 2.695 plus moms, inkl. fuld forplejning