Masterclass

Vil du blive inspireret til at lykkes bedre i din opgaveløsning?

Hos MacMann Berg prisætter vi at blive klogere. Vi tror på, at læring især sker i fællesskab og derfor inviterer vi med jævne mellemrum en udefrakommende faglig personlighed, der er en kapacitet inden for sit felt. Du kan være med, når vi sammen bliver klogere og stifter bekendtskab med nye tematikker og perspektiver.

Tidligere har vi blandt andet i samarbejde med senest Reinhard Stelter fået jord under neglene i arbejdet med transformative dialoger, og tidligere med Rane Willerslev udforsket, hvordan erfaringer fra den sibiriske kulde kan overdrages til moderne ledelse.

7. november 2019 lærte deltagerne, hvordan vi kan skabe meningsfulde og bæredygtige dialoger for os selv og vores samtalepartner i fællesskab med Reinhard Stelter.

3. april 2019 fik deltagerne indsigt i Ranes inspirerende erfaringer fra den sibiriske kulde – alt fra at være ved at dø af sult til at flygte fra den russiske mafia.

Hold øje med, når vi næste gang inviterer til Masterclass. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her og holde dig opdateret på vores kommende arrangementer.

Følg med på hjemmeside, sociale medier og nyhedsbrev for kommende masterclass, morgenmøder mm.