Bliv den leder som verden har brug forAt opnå bæredygtige resultater kræver ledelse,
der skaber tydelig retning og følgeskab.
I et balanceret hensyn til mennesker,
opgaven og verden omkring os. 

Vi kalder det systemisk ledelse.

Målrettet træning for ledere og konsulenter

Med den systemiske leder- og konsulentuddannelse får du værktøjerne til at arbejde nysgerrigt og refleksivt med din ledelsespraksis og til at forstå, hvordan du kan bruge dig selv som strategisk ledelsesredskab.

  • Hold start 8. juni 2021
  • Hold start 8. september 2021

Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling

Vores første hold af Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling er nu startet og næste hold starter 22. juni 2021. Du kan læse mere om uddannelsen her og kontakte os, hvis du har spørgsmål til forløbet.

Effektfuld teamudvikling

Uddannelsen i effektfuld teamudvikling er et praktisk udviklingsforløb, der styrker dig i din rolle og selvindsigt til at få teams og grupper til at lykkes med opgaveløsning, værdiskabelse og samarbejde.

  • Hold start 24. august 2021 i Aarhus

Vi søger konsulenter

Vi søger flere ambitiøse, værdi- og forretningsdrevne konsulenter. MacMann Bergs formål er at skabe en mere bæredygtig verden – gennem bedre ledelse. Er du også ambitiøs og ønsker at blive en del af et stærkt forretningsfællesskab med en solid faglighed?

Blogindlæg

"Jeg fortryder intet og savner ikke noget fra spørgeskemaet”, Michael Kaas-Andersen, direktør ZBC (2020)

Tak til alle - for et mærkeligt, vildt og lærerigt 2020

På denne side kan du finde slides fra webinaret, som vi håber kan inspirere jer i jeres videre udvikling af effektfulde teams