Caroline Roest Vinkel

Stilling: Digital marketing- og kommunikationsmedarbejder
Direkte: +45 86 76 13 44
Mobil: +45 52 30 42 30
Email: crv@macmannberg.dk
LinkedIn: Digital marketing- og kommunikationsmedarbejder

Caroline har været en del af MacMann Berg siden sommeren 2019 og beskæftiger sig med den eksterne kommunikation og sociale medier. Det er Carolines opgave at formidle og skabe opmærksomhed omkring vores vision og mission, således at vores idéer og fortællinger kan inspirere andre.

MacMann Berg ønsker på de sociale medier at sprede vores viden, skabe interesse og dyrke fællesskaber, der alle kredser om vores omdrejningspunkt – at skabe bæredygtige organisationer og virksomheder gennem bedre ledelse. Som mange andre er vi nysgerrige og vi ser de sociale medier som en mulighed for at sparre på tværs af netværk. Derfor giver vi også gerne vores eget bud på relevante tendenser inden for ledelse og organisationer samt hvad, der fungerer i praksis.

Caroline er i gang med sin bachelor i Marketing and Management Communication på Aarhus Universitet, hvorfra hun erhverver sig aktuelle og relevante kommunikative færdigheder, der sættes i praksis hos MacMann Berg. Med erfaring inden for både det interne og eksterne aspekt af en organisation, har Caroline et stærkt kendskab til relevant viden for vores følgere såvel som gæster.