Strategisk relationel ledelse

Øg organisationens strategiske forandringskapacitetI hvor høj grad lykkes din organisation eller virksomhed med at implementere besluttede forandringer? Hvordan er du med til at gøre medarbejderne til strategisk kompetente bidragydere?

Effektfulde forandringer kræver insisterende involvering, ejerskab, strategisk kompetence og organisatorisk sammenhængskraft. Alt sammen centrale forudsætninger for at øge organisationens strategiske forandringskapacitet.

Langt over halvdelen af besluttede forandringer bliver aldrig effektueret i praksis. Det er dyrt. Vi ser det som ledelsesskabte omkostninger, og dermed også noget vi kan gøre noget ved. Det starter med ledelsen.

Strategisk relationel ledelse sætter fokus på at skabe mere effektfulde forandringsprocesser. At øge den organisatoriske sammenhængskraft og den strategiske kompetence. Det er afgørende, når vi skal samarbejde på tværs af fagligheder, erfaringer, kulturer og organisationer. Hvad enten vi skal udvikle, dele viden eller arbejde innovativt. Strategi er for vigtigt til kun at være noget ledere er optaget af. Det handler om at øge den strategiske kompetence og forandringskapacitet hos centrale aktører og interessenter.

Vi kan hjælpe med at:
  • Analysere og måle organisationens forandringskapacitet
  • Skabe et bedre grundlag for at kunne træffe mere kompetente beslutninger om fokuserede udviklingstiltag
  • Øge organisationens strategiske kompetence gennem målrettet træning og fastholdelse af et strategisk fokus
  • Understøtte konkrete udviklingstiltag via eksemplarisk læring
Målgruppe

Ledere, chefer, HR-konsulenter, bestyrelser og andre der arbejder med organisatoriske forandringer.