Sparring og coaching

Uanset om du er leder eller medarbejder, kan du ind imellem have brug for en dialog med en uvildig, ekstern professionel sparringspartner som hjælp og inspiration til at se en given sag fra nye sider. En eller flere coachsamtaler kan hjælpe til afklaring og åbne for nye idéer og handlemuligheder i en ellers fastlåst situation.

MacMann Berg har mange års erfaring med coaching i organisatoriske sammenhænge, og vi har oplevet, hvordan coaching kan skabe åbenlyse resultater blandt andet i forhold til trivsel, samarbejde, bundlinje, organisatorisk merværdi og innovation.

Vi har specialiseret os i sparring og coaching af direktører, chefer, ledere og ledergrupper fra både den private og offentlige sektor med fokus på ledelse, samarbejde og organisationsudvikling. Derudover tilbyder vi coaching af medarbejdere og medarbejdergrupper i forhold til trivsel på jobbet, personlig og faglig udvikling samt karriereudvikling. Sparrings- og coachsamtaler hos MacMann Berg har ikke terapeutisk karakter, men tager udgangspunkt i dit arbejdsliv, dine arbejdsmæssige udfordringer, fremtidsdrømme og den organisatoriske kontekst, som du agerer i. Inden for denne ramme sætter du selv dagsordenen for samtalerne.

Læs mere om sparring og coaching (pdf).

Tag kontakt

Har du brug for coaching eller sparring, er du meget velkommen til at kontakte os – det koster ikke noget at være nysgerrig:

Telefon 8676 1344  eller [email protected]

Har du lyst til selv at arbejde med systemisk coaching?

Læs mere om MacMann Bergs specialdesignede ledelsesbaserede coachuddannelse.