Sparring og coaching

"Skulle jeg ønske mig noget, da ville jeg ikke ønske mig rigdom eller magt, men mulighedernes lidenskab. Det øje som overalt, evigt ungt, evigt brændende ser mulighederne" - Søren Kierkegaard.

Uanset om du er leder eller medarbejder, kan vi alle have brug for at se tingene fra et andet perspektiv. At få øjnene op for mulighederne foran os. En dialog med en uvildig, ekstern professionel sparringspartner kan være en hjælp og inspiration til at se en given sag fra nye sider. En eller flere coachsamtaler kan hjælpe til afklaring og åbne for nye idéer og handlemuligheder i en ellers fastlåst situation.

Vi har mange års erfaring med, hvordan sparring og coaching kan være med til at skabe åbenlyse resultater. Fra trivsel og samarbejde til organisatorisk merværdi og bundlinjeniveau.

Vi har specialiseret os i sparring og coaching af direktører, chefer, ledere og ledergrupper fra både den private og offentlige sektor med fokus på ledelse, samarbejde og organisationsudvikling. Derudover tilbyder vi coaching af medarbejdere og medarbejdergrupper i forhold til trivsel på jobbet, personlig og faglig udvikling samt karriereudvikling.

Sparrings- og coachsamtaler hos MacMann Berg har ikke terapeutisk karakter, men tager udgangspunkt i dit arbejdsliv, dine arbejdsmæssige udfordringer, fremtidsdrømme og den organisatoriske kontekst, som du agerer i. Inden for denne ramme sætter du selv dagsordenen for samtalerne.

Læs mere om sparring og coaching (pdf).

Tag kontakt

Har du brug for coaching eller sparring, er du meget velkommen til at kontakte os – det koster ikke noget at være nysgerrig:

Telefon 8676 1344  eller [email protected]

Har du lyst til selv at arbejde med systemisk coaching?

Læs mere om MacMann Bergs specialdesignede ledelsesbaserede coachuddannelse.