Return on investment – når det handler om ledelse

Hvad koster jeres udfordringer? Nye veje til værdiskabelse

Det koster kassen når organisation, ledelse og medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere ikke spiller optimalt sammen. Når vi ikke deler viden, når konflikter får lov til at udvikle sig, fordi vi ikke håndterer dem, eller når vi arbejder i forskellige retninger, har det også store økonomiske omkostninger. Ledelsesskabte omkostninger. Det fremgår bare ikke af noget årsregnskab.

Hent beskrivelse

Derfor bliver det ikke taget alvorligt i den grad det burde. Det gør vi her – prissætter de reelle omkostninger og finder nye veje til værdiskabelse. Det kan betale sig. Det giver mange gange Return on Investment.

Return on investment (ROI) giver virksomheden en mulighed for at skabe et mere bundlinjeorienteret fokus på ledelse, udviklings- og forandringsprocesser. Det giver ledelsen et bedre grundlag for at vurdere værdien (ROI) af konkrete udviklingstiltag og de organisatoriske og økonomiske konsekvenser.

En struktureret analysemodel gør det muligt at identificere nogle af de reelle udgifter – via organisationens egne tal og dermed beregne værdien af en given indsats. Dårligt samspil i den menneskelige del af organisationen koster ofte i millionklassen. Hvert år. Økonomisk ansvarlighed begynder her.

Vi kan hjælpe med at
  • Sætte pris på omkostningerne ved den måde I arbejder på i dag
  • Skabe overblik over sammenhængen mellem konkreteledelsesmæssige udviklingstiltag og den organisatoriske effekt
  • Identificere og implementere nye veje til værdiskabelse
Målgruppe

Bestyrelser, økonomichefer, ledere og konsulenter der arbejder med sammenhængen mellem strategiske tiltag og de organisatoriske og økonomiske effekter.