Youtube

Herunder finder du links til vores Youtubevideoer.

 

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Uddannelsen gør dig i stand til at arbejde mere strategisk og forretningsfokuseret. Du kommer til at skabe bedre og mere effektive møder. Du får redskaber til at håndtere svære og vigtige samtaler. Med et skarpt fokus på den opgave, din organisation er sat i verden for at løse, vil du blive trænet i at skabe tydelighed og retning, samtidig med at du gør kollegaer og medarbejdere til strategisk kompetente bidragydere. Fra første modul vil du få masser af ideer til, hvordan du kobler uddannelsen effektfuldt til din egen praksis.

Hør hvad tidligere deltager siger, om deres oplevelse af uddannelsen og hvordan den skabte værdi for dem.

 

Systemisk medarbejderuddannelse – Den professionelle praktiker

Uddannelsen kvalificerer dig til at øge kvaliteten af samtaler med borgere og kunder. Den tilbyder en række metoder til målrettet og koordineret samarbejde og klæder dig på til professionel håndtering af krævende og dilemmafyldte situationer.

 

Uddannelse i praksis – og praksis i uddannelse

Udfordringen med mange efter- og videregående uddannelser viser sig ofte i omsætningen til praksis. I mange tilfælde bliver teorien adskilt fra den hverdag, hvor den skal virke og skabe værdi. På vores systemiske leder- og konsulentuddannelse har vi taget konsekvensen af den udfordring. På de kommende uddannelser får alle deltagere mulighed for at få erfarne ledelseskonsulenter med ud i egen praksis, for at sikre den nødvendige sparring, rådgivning og feedback ift. individuelle udviklings- og læringsmål.

 

Strategisk Relationel Ledelse

Strategisk Relationel Ledelse er en forskningsbaseret praksisuddannelse til effektfuld ledelse af forandringer. Uddannelsen er for dig, der har kendskab til det systemiske perspektiv og ønsker at blive en dygtig leder af forandringsprocesser.