Eksterne publikationer

KREATIV PROCESLEDELSE – nye veje til bedre praksis

(af Mille Obel Høier, red., Lone Hersted, Louise Laustsen, Dansk Psykologisk Forlag 2011)

Kreativ Procesledelse

Bogforside: Kreativ Procesledelse

Ny spændende bog for såvel nye som erfarne proceskonsulenter. Ambitionen med bogen er at puste mere liv og kreativitet i konsulent og procesarbejdet. Den systemiske anerkendende tænkning og praksis, som er bogens erkendelsesmæssige fundament, kan have en tendens til at blive meget fokuseret på interviews, dialoger og verbal kommunikation. Alt sammen noget der ofte foregår i hovedet og med intellektet på arbejde.

Hvordan sætte resten af kroppen i spil? Hvordan skabe nogle af de centrale erkendelser fra den systemiske tænkning – via fysiske øvelser og kreative processer? Det giver bogen en lang række nye og rigtig spændende bud på. Enkle opskrifter, flotte illustrationer og mange variationsmuligheder gør bogen let tilgængelig. Alle øvelser er desuden koblet tæt sammen med centrale begreber fra den systemiske tænkning, så øvelserne på den måde får den nødvendige tyngde.

KREATIV PROCESLEDELSE er således et godt supplerende værktøj til dig, der arbejder med mennesker og udvikling i en organisatorisk kontekst, hvor kreativitet og procesledelse er to sider af samme sag.

Bogen er redigeret af Mille Obel Høier og udviklet i et tæt samarbejde med MacMann Berg.

(Bogen bestilles via Dansk Psykologisk Forlags hjemmeside. Hvis du har problemer med bestilling af bogen via nettet, kan du kontakte Dansk Psykologisk Forlag på 4546 0050).