Cases – Skræddersyede uddannelseforløb (4 artikler)

Som vi beskriver på denne side, tilbyder MacMann Berg skræddersyede uddannelsesforløb til organisationer og virksomheder. Nogle af disse forløb kan afsluttes med eksamen og giver dermed ECTS-point, hvis I ønsker det.

Her kan du læse om, hvilken forskel sådan et uddannelsesforløb kan gøre.

 • Verdensmestre i anerkendelse (2009)
  Københavns Kommune har sendt alle sine institutionsledere på kursus i systemisk anerkendende ledelse, fordi medarbejderne efterlyser feedback og opmærksomhed. Baggrunden for projektet er en undersøgelse fra 2007, der viste, at mange medarbejdere ikke oplevede sig set af ledelsen.Kommunen har foreløbig haft 300 ledere igennem et kursusforløb på syv gange to dage, som ender med eksamen på diplomniveau. Og al erfaring viser, at det er en investering, der vil kunne betale sig.
  Forfatter: Sidsel Boye (KL) (5 sider)
 • Kulturforandring i FAB – effekten af systemisk uddannelse (2007)
  Rusmiddelcenter Odense og Behandlingscenter Svendborg (det gamle Fyns Amts Behandlingscenter, FAB) har igennem en 5 års periode været igennem et gennemgribende uddannelsesforløb af samtlige medarbejdere med markante effekter til følge. Kulturen har ændret sig radikalt fra at være kaotisk og uforudsigelig til at være anerkendende, professionel og positiv.Dette er historien om FABs forandringsproces med afsæt i en gennemgribende evaluering af uddannelsesforløbet.
  Forfatter: MacMann Berg (6 sider) 
 • Systemisk proces med Firkløverskolen (2006)
  I 2005 blev et samarbejde mellem konsulentfirmaet MacMann Berg og specialskolen Firkløverskolen påbegyndt. Samarbejdet førte til et procesforløb på halvandet år, hvor alle ledere og medarbejdere på Firkløverskolen var involverede. Læs her, hvordan samarbejdet forløb, og hvad resultatet blev.
  Forfatter: MacMann Berg (10 sider)