Masterclass – Se og led frem

Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere til en spændende dag med to af Danmarks topaktuelle samfundsdebattører – Tor Nørretranders og Allan Søgaard Larsen.

Tor Nørretranders, forfatter og topaktuel med sin nyeste bog: Se frem – fra opløsningstid til oplysningstid, hvor han med sædvanlig faglig grundighed, skarphed og optimisme sætter fokus på vores individuelle ansvar for fremtidens udvikling.

 

Tor Nørretranders gør op de sidste års opløsningstid, hvor egoisme, protektionisme og mangel på nærvær har været med til at fremme en virksomheds- og samfundstænkning, der ikke skaber det gode liv for de mange.

 

– Vi skal have modet til at tænke selv, til at analysere og diskutere, til at møde verden og dens problemer og til at gøre noget ved sagen.

 

Inspireret af filosofi og naturvidenskab retter han insisterende fokus på vores muligheder og ansvar for at skabe en fælles tryg fremtid for flest mulige. Bogen henvender sig i høj grad til ledere på alle niveauer.

 

Allan Søgaard Larsen, formand for Regeringens Ledelseskommission er tilsvarende aktuel med de nyeste konklusioner fra kommissionens arbejde. Det handler også om konkrete anbefalinger til, hvilke indsatser der kan fremme og understøtte styrkelsen af ledelseskvaliteten i den offentlige sektor, så der i højere grad skabes konkrete resultater til gavn for os alle.

 

På dagen vil Allan og Tor præsentere hver deres tanker om ledelse i fremtiden. Og du vil blive inviteret til at være med. Hvordan både se og lede frem(ad) i ambitionen om at fremme et bedre og mere ansvarligt samfund for flest mulig.

 

Hvis fremtiden er vigtig – så vær med til at skabe den. I er hermed inviteret til en drønspændende dag. Vi glæder os til at se jer.

 

Målgruppe: Denne MasterClass er målrettet ledere, konsulenter og andre, som arbejder med eller er optaget af at udvikle ledelse, organisationer og virksomheder

Tid og sted:  Torsdag den 5. april 2018 – hos MacMann Berg, Graven 25 B (i gården), Aarhus C.

Kaffe/the/brød fra kl 9. Masterclass starter kl 9.30 og slutter kl. 16.00

Pris: Masterclassdagen koster kr. 2.750 plus moms, inkl. fuld forplejning