Gruppesamtalen – et effektfuldt udviklingsværktøj

Er du ansvarlig for at gennemføre team- eller individuelle udviklingssamtaler? Oplever du, at det kan være svært at få dem til at skabe tilstrækkelig værdi ift. organisationens mål og strategier? Leder du processer, der skal skabe bedre og mere effektfulde resultater?

Gruppe- eller teamudviklingssamtaler er et effektfuldt værktøj, der kan hjælpe det med at lykkes og skabe bedre resultater. Workshoppen, torsdag d. 7. juni, i Odense klæder dig på og gør dig til en bedre procesleder, der skaber organisatorisk værdi.

 

 

I februar havde Pernille Iris Bak og Jesper Loehr-Petersen fornøjelsen af at gennemføre en kursusdag om Gruppe- og teamsamtalen. Det var en spændende dag med engagerede og motiverede ledere, der som os kan se potentialet i Gruppesamtalen som et værdifuldt strategisk ledelses- og udviklingsværktøj.

 

Vi glæder os til at dygtiggøre og træne mange flere ledere og medarbejdere gennem Gruppesamtalen. Derfor gør vi det nu igen. Denne gang i Odense. Tag din ledergruppe under armen og fordyb jer i en udviklingsmetode, der effektivt kan anvendes til at samskabe, udvikle samt koordinere jeres forskellige forståelser og idéer. Alt sammen til gavn for den opgave, som jeres organisation er sat i verden for. Skab værdi på nye måder samtidig med, at du fremmer en mere lyttende og samskabende kultur.

 

I bliver dygtiggjort gennem træning og lærer kunsten i praksis. Kurset er målrettet dig, der gerne vil lære at kunne arbejde med gruppesamtalen som en effektfuld udviklingsmetode. Til gruppe- og teamudviklingssamtaler. Til fokuseret og effektiv videndeling. Til koordination af mening og handling i grupper og teams.

 

Kurset indeholder en grundig introduktion til gruppe- og teamsamtalen, masser af træning og feedback fra underviserne, samt supplerende tips og tricks, der sikrer at I bliver i stand til at kunne anvende metoden i egen organisation efterfølgende.

 

Kurset gennemføres torsdag den 7. juni 2018, kl. 9-17.

I Odense hos Phønix, Fremtidens hus for Læring og Udvikling
Schacksgade 39
5000 Odense C

Find kørselsvejledning her.

 

Prisen er kr. 2.250 pr. deltager inkl. materialer og forplejning. Prisen tillægges moms.

 

Pernille Iris Bak fra MacMann Berg er underviser på dagen.

Har du spørgsmål til dagen er du velkommen til at kontakte:

Pernille Iris Bak – [email protected] / +45 2868 1662