Gratis morgenmøde – Systemisk ledelse er bæredygtig ledelse

Systemisk ledelse er titlen på en ledelsesmæssig bestseller. En ny og udvidet 2. udgave præsenterer et skarpt bud på fremtidens bæredygtige ledelse.

Du kan her finde slides fra morgenmøderne, der blev afholdt d. 9. november i København og d. 13. i Aarhus.

Slides Systemisk ledelse er bæredygtig ledelse, morgenmøde

 

Kom til morgenmøde og hør forfatternes bedste bud på en ansvarlig helhedsfokuseret ledelse. En ledelsespraksis der skaber resultater og vægter balancen mellem organisation og menneske, og som formår at håndtere den kompleksitet, der kendetegner organisationer i dag og i morgen.

 

Tid

  • Fredag d. 9. november 2018, kl. 9-11, København
  • Tirsdag d. 13. november 2018, kl. 9-11, Aarhus IKKE FLERE PLADSER
  • Tirsdag d. 13. november 2018, kl. 13-15, Aarhus EKSTRA MØDE 

Målgruppe

Morgenmødet er for dig, der arbejder med eller interesserer dig for ledelse. For alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Kom og bliv inspireret. Tag gerne dine ledelseskollegaer med, og mød andre der ligesom du gerne vil gøre god ledelse endnu bedre.

Tilmelding

Der er begrænsede pladser, så TILMELD DIG hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Vi har kaffe på kanden og en bid brød på bordet en halv time før start. Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter eller de andre deltagere.

Oplægsholderne på morgenmødet er Thomas Johansen og Thomas Specht.

Du er velkommen til at sende en mail, hvis du har spørgsmål til bogen eller morgenmødet; [email protected] @[email protected]

 

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gør på mail: [email protected]

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 B, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook. Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks i højre hjørne.