Gratis morgenmøde – Bæredygtige arbejdskulturer

I MacMann Berg er vi optaget af at udvikle arbejdskulturer, hvor ledere og medarbejdere vokser og trives.

Træ

Bæredygtige arbejdskulturer – langsigtet ledelse i en kortsigtet verden

Vi afholdte morgenmøde i Aarhus tirsdag den 28. november kl. 9-11 hos MacMann Berg og i København tirsdag d. 5. december kl. 9-11 hos Ledernes MødeCenter. To spændende dage med en vigtig dialog om bæredygtige arbejdskulturer.

Vi diskuterede, at det er ok at blive træt af at yde og gøre sig umage, men det er ikke ok at blive slidt op. Man skal ikke blive syg af sit arbejde. Vi ser det som en klar ledelsesopgave at tage ansvar og handle ansvarligt. Det er efter vores opfattelse lederen og ledelsen, der er de vigtigste kulturskabere og kulturvedligeholdere.

Bæredygtige arbejdskulturer rummer ansvarlighed for mere end arbejdsmiljøet. Samfunds-, økonomi- og miljøhensyn bør også medtænkes i måden kerneopgaven løses på.

I MacMann Berg har vi ingen blødsødenhed i forhold til kvaliteten af kerneopgaven til borgerne. Den skal bare være i orden. Men vi er ret overbeviste om, at god ledelse med afsæt i et respektfuldt menneskesyn, er en grundlæggende forudsætning for at leve op til fremtidens udfordringer. Det er i dette lys, at vi arbejder med bæredygtige arbejdskulturer.

På morgenmødet præsenterede vi vores tanker, ideer og erfaringer med at udvikle arbejdskulturer, der er funderet i højere formål end blot at få kerneopgaven løst. Og vi fortalte om, hvordan MacMann Berg samarbejder med Skanderborg Kommune i en ambitiøs indsats for at fremme en arbejds- og samarbejdskultur, der bygger på sammenhænge og gensidighed i måden at arbejde på. Vi satte fokus på klog og langsigtet og helhedsorienteret ledelse i en kortsigtet verden.

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook

Målgruppe

Morgenmøderne er for alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks i højre hjørne.

Vi har kaffe på kanden en halv time før start

Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter eller de andre deltagere. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Gratis at deltage

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gør på mail: [email protected]

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 B, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps