Gratis morgenmøde – GROW Everyone – Everyday

 

Vi afholdte morgenmøder med temaet GROW Everyone – Everyday i København og Aarhus d. 15 og 16 marts. Det var to spændende dage med vigtige dialoger og refleksioner blandt ledere og konsulenter.

 

Du kan nu se slides fra morgenmøderne her.

 

Hvis du er interesseret i at gå mere i dybden med GROW processen har du mulighed for at tilmelde dig vores to-dages GROW-Workshop d. 15-16 maj 2018.

 

GROW Everyone – Everyday

Forestil dig, at din organisation bevidst har fokus på at skabe organisatorisk læring og styrke ved at skabe en kultur, hvor alle har fokus på at lære og skabe nye muligheder for sig selv og for hinanden?

 

I mange virksomheder og organisationer handler det om at lykkes. Om at fremstille en ledelsesmæssig succes, som bevæger organisationen i den rigtige retning. Alt sammen med fokus på at fremme effektiviteten, skabe en stærk organisation og ikke mindst løse organisationens opgave med størst mulig kvalitet og effekt.

 

Det stiller høje krav til såvel ledere som medarbejdere. Og det kan medvirke til, at vi som ledere og medarbejdere positionerer os som succesfulde og fejlfri – og skaber en kultur derefter.

 

Robert Kegan og Lisa Lahey, begge professorer fra Harvard, har udviklet en radikal anderledes tilgang til at styrke organisationer gennem en anden type af ledelsesfokus. Med afsæt i et systemisk perspektiv på deres tanker havde vi på morgenmødet fokus på, hvordan vi kan skabe en læringskultur, der baserer sig på et stærkt forpligtende fællesskab. En læringskultur der er drevet af et fælles formål med en tilgang til at forstå fejl og sårbarheder, som grundelementer i at skabe læring og organisatorisk værdi.

I følge Kegan og Lahey bruger vi alt for meget krudt på at skjule vores usikkerheder og fejl – og netop heri ligger vores største potentiale for at vokse som organisation.

Tilgangen kalder de GROW Everyone – Everyday. Med andre ord en organisatorisk tilgang til, at vi lærer, udvikler os og skaber vækst ved at skabe et tillidsfuldt og feedbackpræget miljø, der er designet som en fælles træningsbane snarere end et præstationsmiljø. Heri ligger det, at nøglen til succes er, at alle inviteres på banen som bidragydere til organisatorisk værdiskabelse – ikke kun ledere eller talenter.

 

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook

Målgruppe

Morgenmøderne er for alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks i højre hjørne.

Vi har kaffe på kanden en halv time før start

Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter eller de andre deltagere. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Gratis at deltage

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gør på mail: [email protected]

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 B, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps