Meningsfulde virksomheder er de mest succesfulde!

Kom til gratis Morgen-/ eftermiddagsmødePLUS og hør mere om, hvorfor og hvordan virksomheder der arbejder målrettet med at skabe meningsfuldhed har mest succes. Mød Hanne Lindblad, Flemming Møldrup, Jesper Panduro, Line Sakstrup og Anne Krog Iversen, der fortæller om hvad der skal til for at skabe et meningsfuldt brand, når Märk og MacMann Berg inviterer til MorgenmødePLUS om meningsskabende virksomheder.

Hanne Lindblad – tal ordenligt!

Flemming Møldrup – om generation Y

Anne Krog Iversen – because time matters

Jesper Panduro – om at være bedst for verden og ikke bedst i verden

Tal Ordentligt! Hanne Lindblad er hjernen og hjertet bag Tal Ordentligt bevægelsen, der har gjort Call Me til det stærkeste og mest meningsfulde brand herhjemme. Hør Hanne fortælle om, hvordan Call Me har formået at skabe et fællesskab og historiefortælling, der er banebrydende og virkeligt gør en forskel, i en ellers meget traditionel og stærk konkurrencedrevet branche. Få gode tips med hjem, som du kan bruge i din egen virksomhed. maerkcph.dk

Gen Y – vi vil have mening. Flemming Møldrup tegner et billede af Generation Y og af, hvorfor man som virksomhed skal tage dem seriøst. Ikke kun fordi de er den største generation nogensinde, men fordi de stiller helt nye krav til, hvad det vil sige at gå på arbejde og ikke mindst være forbruger De nye forbrugere, medarbejdere og talenter stiller os stolen for døren, hvis ikke vi skaber et fællesskab, hvori de kan finde dyb mening. Har du selv udfordrirnger med at skabe de rigtige rammer, så kom og hør Flemming Møldrup fortælle om Gen Y, og hvilke krav de sætter til det sted, hvor de skal udfolde deres talent – det er dine fremtidige medarbejdere og ledere, det handler om. maerkcph.dk

Because time matters. Anne Krog Iversen’s passion er helt grundlæggende mennesker. Hvordan vi ved at bruge vores tid rigtigt skaber mening, drivkraft og balance – og derved performer allerbedst. Anne er sammen med sin mand, Heine Krog Iversen, founder og CEO stifter af den succesfulde IT virksomhed TimeXtender. Hør Annes historie om, hvordan de gennem et stærkt formål, mindfulness og spiritualitet har skabt en stærk og balanceret high performance kultur.

Skagerak konkurrerer om at være bedst for verden – og ikke bedst i verden. Den danske møbeldesign virksomhed Skagerak er en af de første danske virksomheder, som er blevet B Corp certificeret. Og dermed en del af det gode selskab af virksomheder, der verden over bruger deres kerneforretning til at være med til at løfte nogle af de samfundsmæssige udfordringer, vi står over for. Jesper Panduro, der ejer Skagerak, deler sine erfaringer med, hvordan det i praksis er at drive en virksomhed, der er fast besluttet på, at vejen til at tjene penge er at gøre det på en ansvarlig måde, hvor man betaler tilbage til det samfund man er en del af.

Line Sakstrup, MacMann Berg. Der stilles store krav til ledelse af meningsdrevne virksomheder og organisationer. Hvordan agerer vi som ledere? Hvad skal der til, når vi bevæger os væk fra en individuel, logisk tankegang hen mod fællesskaber af mening, forbundethed og relationer. Bliv inspireret til at styrke dit eget lederskab, når Line fortæller om hvordan vi i MacMann Berg arbejder med det, vi kalder bæredygtig ledelse.

Vi glæder os til at se jer til et udvidet morgenmøde om Meningsfulde Virksomheder

Hvornår

Der blev onsdag d. 31. maj 2017 afholdt to møder hos MacMann Berg, Graven 25, 8000 Aarhus C og torsdag d. 1. juni 2017 et møde i København

Se slides fra dagene her:

Line Sakstrup, meningsfulde virksomheder, slides

Anne Krog Iversen, meningsfulde virksomheder, slides

Flemming Mødrup, meningsfulde virksomheder, slides

Hanne Lindblad, meningsfulde virksomheder, slides

Jesper Panduro, meningsfulde virksomheder, slides

Der er kaffe, the og brød klar fra 30 min. før møderne starter, dvs. h.h.v. kl. 8.30 og kl. 13.00.

Hvad er MorgenmødePLUS?
MorgenmødePLUS er et af MacMann Bergs velkendte morgenmøder, som vi har 4-6 gange om året. Denne udgave kalder vi morgenmødePLUS, fordi det er udvidet med en time – og fordi vi er gået sammen med nogle branddygtige og passionerede kolleger i MäERK, som brænder for det samme som os: Nemlig at være med til at skabe bæredygtige og meningsfulde virksomheder.

Målgruppe

MorgenmødePLUS om Meningsfulde Virksomheder er for alle virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve

Vi informerer også om dem på LinkedIn, Facebook og i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig nederst til venstre.

Vi har kaffe på kanden en halv time før start

Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter eller de andre deltagere. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Gratis at deltage

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gør på mail: [email protected]

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 B, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).