Gratis morgenmøde – Den oversete ledelsesopgave

Milliarder af uddannelsesmidler skaber ingen tilsvarende værdi.

 

Der bliver investeret i efter- og videreuddannelse som aldrig før. De seneste vurderinger peger på næsten 40 milliarder kroner om året. Bare i Danmark. Ambitionerne og intentionerne fejler ikke noget. Forskning og en række evalueringer peger i midlertidig på, at de mange midler kun har en meget begrænset effekt på organisationernes reelle værdiskabelse og evne til at løse den opgave de er sat i verden for.

At investere i opkvalificering af ledere og medarbejderne er således ikke nogen garanti for øget kvalitet i opgaveløsningen eller forbedringer på andre organisatoriske parametre. Der er ikke nogen lineær sammenhæng mellem uddannelse og organisatorisk performance. Denne problematik benævnes sædvanligvis som transferproblematikken.

I MacMann Berg ser vi det som en væsentlig og ofte overset ledelsesopgave at sikre sammenhæng mellem uddannelsesinvesteringer og de ønskede organisatoriske effekter. På vores næste morgenmøde giver vi vores bud på, hvorfor og hvordan der kan arbejdes med transfer i en organisatorisk kontekst. Vi vil stille skarpt på ledelsen og det organisatoriske transferklima, som den seneste forskning viser er en af mest afgørende faktorer. Til at fremme transfer og dermed reel praksisudvikling og værdiskabelse af de investerede milliarder.

Mød to af vores dygtige konsulenter i MacMann Berg; Pernille Iris Bak med speciale i organisatorisk transfer og Thomas Bonderup med mange års erfaring i at koble undervisning til praktisk værdiskabelse.

 

Hvornår

Aarhus den 13. oktober kl. 9-11 hos MacMann Berg (bemærk ny dato)

København den 24. oktober kl. 9-11 hos Ledernes MødeCenter

 

Målgruppe

Morgenmøderne er for alle ledere i virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at skabe en organisation eller virksomhed ud fra mening og formål. Du er meget velkommen uanset om du allerede arbejder i den retning og ønsker mere inspiration, eller om du er helt ny på denne færd, og ønsker at komme i gang.

Nye morgenmøder vil blive vist på denne side, samt publiceret i vores nyhedsbreve, Linkedin og Facebook

Tilmelding til nyhedsbrevene kan ske ved at trykke på den orange boks i højre hjørne.

Vi har kaffe på kanden en halv time før start

Så mød gerne op og få en snak med vores konsulenter eller de andre deltagere. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

Gratis at deltage

Det er gratis at deltage på vores morgenmøder. Til gengæld vil vi eventuelt kontakte dig efterfølgende, hvis vi vurderer det kunne have din interesse.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du sender en kollega eller melder afbud. Dette kan du gør på mail: [email protected]

Adresser

Morgenmøderne i Aarhus holdes altid på vores kontor på Graven 25 B, 1.
– i hjertet af Latinerkvarteret (Karetmagergaarden).

I København afholdes møderne på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S – se beliggenhed her Prags Blvd. 45 – Google Maps