Inspiration & arrangementer

Blomster
Du kender det sikkert: I en travl hverdag, hvor den ene opgave tager den næste, bliver der for sjældent tid til at stoppe op og få fyldt ny energi på. Du kender nok også følelsen af, at du hopper for meget fra tue til tue og bliver mere reaktiv end proaktiv. At travlheden forhindrer dig i at se det hele lidt fra oven – og få skabt overskud og retning i det, du gør som leder.

Bliv holdt til ilden af MacMann Berg. Find de små øer af inspiration, der kan få dig selv op i helikopteren og se på dine daglige udfordringer med nye briller.

Læg vejen forbi et af vores kommende morgenmøder. Temaerne er vidt forskellige, men målet er altid, at du får udfordret din tænkning som leder, så du kan se på din daglige udfordring fra et nyt perspektiv. Morgenmødet er også en glimrende lejlighed til at møde nye mennesker i samme rolle som dig selv.

Gå på opdagelse i MacMann Bergs artikler. Skal du have lidt inspirerende læsning med i sommerhuset i weekenden? Leder du efter nogle kloge ord, du kan læse sammen med din ledergruppe? Så tag et kig i vores artikler, hvor du finder både teori, cases og værktøjer.

Opnå en dybdegående indsigt gennem bøger som eksempelvis vores nye udgave af Systemisk Ledelse – Den refleksive praktiker

faglig inspiration fra begavede og inspirerende mennesker, der har ydet hvert deres bidrag til den systemiske teori. De kommer fra hele verden. Og rækker tidsmæssigt fra starten af sidste århundrede og frem til nutiden.

MacMann Berg udsender en nyhedsmail, der kan lande i din indbakke og minde om, at der er højt til loftet. Bed om den her.