Fremtidens Ledelse

Drømmer du om at arbejde med ledelse i fremtiden? Er du ambitiøs? Vil du øge værdien af dit CV og kickstarte din erhvervskarriere? Læs mere om muligheden for en anderledes professionel uddannelse i ledelse i praksis. Fremtiden begynder her.

Hjemmeside billede, bæredygtig ledelse

I MacMann Berg har vi flere end 17 års erfaring i at lave uddannelser for ledere og konsulenter – med en insisterende stærk kobling mellem teori og praksis. Med den ballast har vi nu designet en uddannelse målrettet dig, der er studerende, og som ønsker at arbejde klogt og effektfuldt med ledelse og organisationsudvikling. Den har vi valgt at kalde Fremtidens Ledelse.

Uddannelsen giver dig mulighed for at bygge ledelseskompetencer oven på din eksisterende faglighed, og samtidig anvende disse kompetencer i en organisatorisk praksis under kyndig vejledning og sparring fra meget erfarne ledelseskonsulenter.

Fremtidens Ledelse er for dig, der er klar til at investere i din fremtid. Du er ambitiøs og klar på at gøre dig umage for at blive dygtig og kompetent. Kickstart din kommende karriere med solide kompetencer inden for ledelse og organisationsudvikling – med afsæt i den ledelse som fremtiden kalder på.

Formål

Formålet med Fremtidens Ledelse er at kvalificere dig til at kunne arbejde kompetent med organisatoriske udviklings- og forandringsprocesser på en måde der skaber resultater der tilgodeser helheden i et langsigtet perspektiv.

 

Målgruppe

Du er i gang med at færdiggøre din bachelor- eller kandidatuddannelse på universitetsniveau, din erhvervsuddannelse eller professionsbachelor. Din uddannelsesretning er ikke afgørende for om du bliver optaget på uddannelsen. Du skal først og fremmest være ambitiøs og passioneret omkring ledelse og udvikling af organisationer.

  

Dit læringsudbytte

 

 • Kompetencer til sammen med andre at skabe resultater, der understøtter en organisations mål og strategier i et langsigtet perspektiv.
 • En omfattende værktøjskasse, der sætter dig i stand til reflekteret at kunne lede og facilitere en lang række forskellige opgaver og udviklingsprocesser.
 • En solid teoretisk forankret lederuddannelse med en stærk og insisterende kobling til praksis.
 • Mulighed for at få sparring, rådgivning og feedback på dine opgaver og personlige udviklingsmål fra erfarne undervisere og ledelseskonsulenter.
 • Bliv dygtigere til at kommunikere opgavefokuseret, mulighedsorienteret og fremadrettet
 • Skærp dine analytiske evner til at kunne forstå konteksten, så du får skabt de bedst mulige forudsætninger for at processer og interventioner fører til de ønskede resultater
 • Opøve dine færdigheder i at kunne håndtere modstand og konflikter på en konstruktiv og fremadrettet måde

 

Pris

Prisen og en mere detaljeret beskrivelse af det konkrete indhold, datoer med mere finder du i Fremtidens ledelse, uddannelsesbeskrivelse. Prisen er inklusiv undervisning, bøger, undervisningsmaterialer samt forplejning.

Vi serverer lækkert morgenbrød og eftermiddagskaffe. Frokosten nyder vi på de nærliggende, hyggelige caféer i Latinerkvarteret i Aarhus, hvor uddannelsen gennemføres i vores egne lokaler.

Tilmelding og optagelsesproces

Du tilmelder dig uddannelsen under tilmelding.

Samtidig med din online tilmelding skal du sende en motiveret ansøgning til [email protected], hvor du beskriver din motivation for at gennemføre uddannelsen, og hvordan den kobler sig til din faglighed på din igangværende studieretning. Skriv ’FREMTIDENS LEDELSE’ i emnefeltet.

Tilmeldings- og optagelsesproces:

 • Online tilmelding på macmannberg.dk
 • Motiveret ansøgning
 • Gruppesamtale
 • Tilbagemelding om endelig optagelse eller afslag

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os: