Organisatorisk bæredygtighed

På denne side kan du finde slides fra webinaret, som vi håber kan inspirere jer i jeres videre arbejde som ledere, konsulenter eller medarbejdere.
Kære webinar deltager på morgenmødet, Organisatorisk bæredygtighed Tak for din deltagelse på vores webinar om organisatorisk bæredygtighed i dag. Dejligt at se og opleve så mange interesserede i et emne, der er mere vigtigt end nogensinde. Vi glæder os til at tænke videre på jeres mange relevante og gode spørgsmål, der er med til at sætte gang i hjulene for en ny dagsorden. En dagsorden, hvor hvor spillereglerne for udvikling og ledelse er ændret, og hvor I kan være med til at sætte jeres præg. Mange af tankerne er også udfoldet og gjort praktiske i vores nyeste bog: Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling. 
Læs mere om bogen.  Vi vil i den kommende tid sende klip fra webinaret, så der kommer mere inspiration omkring organisatorisk bæredygtighed – som mindset og praksis. Har du brug for yderligere inspiration og hjælp i en videre proces – så kontakt os gerne. Find slides fra webinaret her
Bedste hilsener
Thomas Specht og Thomas Johansen