En glad vinder med en god historie

Denne uges vinder viste sig at være en af vores tidligere studerende og fra en arbejdsplads, hvor MacMann Berg har været tilknyttede konsulenter.

Som mange ved har vi for tiden en adventskonkurrence. Denne uges vinder (fra 2. søndag i advent) var Stine Grotkjær, som bor i Århus og derfor foreslog, at hun kiggede forbi os på Graven 25 B for at hente sin gave.

Det er Thomas Johansen, som overrækker hende boggaven (på billedet), og det blev til en god snak, da Stine faktisk er tidligere studerende fra vores Masteruddannelse og afsluttede for små tre år siden.

Stine Grotkjær er psykologuddannet og arbejder på Firkløverskolen, som er en specialskole for børn med ADHD og autisme. Hun fortalte om, hvilken forskel det har gjort for skolen, at stort set alle ansatte har været igennem et internt uddannelsesforløb og systemisk proces med MacMann Berg som undervisere og tilknyttede konsulenter. Hun fortalte begejstret om, hvilken forskel det har gjort for skolen, at de alle har været igennem den proces – selvom det nu er syv år efter.

Du kan læse en artikel om processen på Firkløverskolen her  

Stine havde valgt bogen Udviklingssamtaler i grupper – udvikling gennem dialog af Jesper Loehr-Petersen og Carsten Hornstrup:

“Jeg har vist læst en eller to af de andre [ud af fire mulige bogpræmier, red.] allerede… og gruppesamtaler er jo det, jeg arbejder med. Jeg laver teambaseret konsulentarbejde med grupper i alle størrelser lige fra 2-3 stykker til 150. Og det er dejligt med nogle værktøjer til den slags og det regner jeg med, at bogen kan give mig.”

Sådan sagde hun, da vi spurgte hende om, hvorfor hun lige netop havde valgt den bog.

STORT TILLYKKE til Stine!